MILAN IZBEGAO TRAGEDIJU NA "SAN SIRU": Šestica Intera, kiks Rome, Lacio odložio šampionsko slavlje Napolija! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.05.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U večernjem terminu odigrane su još četiri utakmice u okviru 33. kola Serije A.

MILAN IZBEGAO TRAGEDIJU NA "SAN SIRU": Šestica Intera, kiks Rome, Lacio odložio šampionsko slavlje Napolija! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana

Najveće iznenađenje priredila je ekipa Kremonezea, koja je uspela da izbegne poraz protiv favorizovanog Milana na "San Siru", osvojivši vredan bod u borbi za opstanak.

Štaviše, gostujući sastav je bio na pragu celog plena, posle gola Okerekea u 77. minutu, ali je poravnao Mesijas u sudijskoj nadoknadi.

Inter je kao gost deklasirao Veronu (6:0), a posao je obavio već tokom prvog dela igre (3:0). "Nero-azuri" su poveli autogolom Gaiča, nesuđenog pojačanja Crvene zvezde, a do odlaska na veliki odmor pogađali su Čalhanoglu i Džeko.

Martinez je u 55. minutu povisio na 4:0, Bosanac je na isteku jednog časa igre dao svoj drugi gol, kao i ARgentinac u nadoknadi vremena.

Monca i Roma su odigrali nerešeno 1:1, a golove su postigli Kaldirola za domaćina, odnosno El Šaravi za "vučicu".

Lacio je na "Olimpiku" nadigrao Sasuolo sa 2:0, čime je odložio šampionsko slavlje Napolija, a strelci su bili Felipe Anderson i Bašić.

Ranije tokom dana Dušan Vlahović je prekinuo golgeterski post, a u četvrtak su na programu još dva susreta 33. runde italijanskog prvenstva. Empoli će ugostiti Bolonju, a Udineze Napolitance.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading