ALEGRI NAPRAVIO ŠOU U MILANU: Trener Juventusa psovao dirketore Intera, a onda igračima rekao ovo!

Autor:

Sport

27.04.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gigant iz Torina poražen u prestonici mode od "neroazura".

ALEGRI NAPRAVIO ŠOU U MILANU: Trener Juventusa psovao dirketore Intera, a onda igračima rekao ovo!

Foto: Tanjug/AP

Juventus nije uspeo da se plasira u finale italijanskog kupa pošto je u revanšu polufinala izgubio od Intera 1:0 na Đuzepe Meaci. Ovakav ishod utakmice teško je pao Masimilijanu Alegriju, treneru "stare dame", koji je posle utakmice u sredu napravio haos.

Italijanski mediji pišu da je Alegri bio besan i da se nedaleko od svlačionica na stadionu sukobio sa direktorima Intera. Gazetta delo Sport precizira da je vređao Đuzepea Marotu i Darija Basina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri i Dušan Vlahović

- Vi ste vreća g…., ali ionako ćete završiti na šestom mestu - vikao je Alegri, a onda je navodno svojim igračima rekao:

- Moramo da završimo ispred njih na tabeli Serije A, moramo ih onemogućiti da igraju Ligu šampiona.

Podsetimo, jedini pogodak na stadionu Đuzepe Meaca delo je Federika Dimarka. Italijanski bočni fudbaler pogodio je u 15. minutu nakon asistencije Nikoloa Barele i loše reakcije Brazilca Bremera.

"Stara dama" je imala veći posed lopte i blagu terensku inicijativu, ali konkretnih prilika skoro da nije bilo. Inter je svoju šansu čekao iz kontranapada, a u 53. minutu "neroazuri" su stigli do drugog pogotka, međutim, Edin Džeko se nalazio u ofsajdu.

Filip Kostić odigrao je jednu od najlošijih utakmica u dresu giganta iz Torina. Srpskog reprezentativca je na poluvremenu zamenio Arkadijuš Milik.

Ekipa Simonea Inzagija u borbi sa trofej sastaće se sa boljim iz duela Fiorentine i Kremonezea. Prvi duel "viola" je kao gost rešila u svoju korist rezultatom 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading