MVP PRETI ZVEZDI: Crveno-beli imaju jasan cilj!

Autor:

Sport

27.04.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Plej-of je vrlo interesantan i daje mogućnost svim ekipama, ne samo u ABA ligi, nego bilo gde, baš je zbog toga interesantan jer svi mogu da pobede."

MVP PRETI ZVEZDI: Crveno-beli imaju jasan cilj!

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Fakundo Kampaco

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 časova počinju plej-of AdmiralBet ABA lige, a u četvrtfinalu protivnik je Zadar. Serija između srpskog i hrvatskog kluba igra se na dva dobijena meča.

Trener Duško Ivanović je oprezan pred sudar sa ekipom koja je savladala crveno-bele u prvom delu sezone i nanela joj jedan od tri poraza (23-3).

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

- Plej-of je vrlo interesantan i daje mogućnost svim ekipama, ne samo u ABA ligi, nego bilo gde, baš je zbog toga interesantan jer svi mogu da pobede. Pouštujemo ekipu Zadar, koja je uspela da pobedi ovde, čak je u jednom momentu vodila i 20 razlike. Atipično igra i u odbrani i napadu, imaju kvalitetne i polivalenten igrače koji mogu da igraju na različitim pozicijama i tako prave problem drugim ekipma. Nadam se da ćemo biti fokusirani, da ćemo imati energiju, naročito na prvoj utakmici koja je često najvažnija, da odigramo maksimalno i kako treba otpočnemo plej-of - rekao je Ivanović na konferenciji za medije pred početak doigravanja.

Jedna od glavnih pretnji po srpskog i regionalnog šampiona je novopečeni MVP  AdmiralBet ABA lige, Luka Božić.

- Došli smo i ove sezone do plej-of serije, gde ćemo se sastati sa ekopom Zadra, koja ima aktuelnog MVP-a i sigurno će biti izuzetno teško. Bez ozbira na sve, znamo naš cilj i držaćemo ga se do samog kraja i nadamo se da ćemo uz pomoć naših navijača i pune hale u čitavoj plej-of seriji doći do željenog rezultata - rekao je kapiten crveno-belih Branko Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading