ZLOUPOTREBILI BI SVE - OD RUDARA DO DONORSKIH KARTICA! Ana Brnabić žestoko odgovorila Lazoviću! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.04.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je sesija postavljanja pitanja narodnih poslanika članovima Vlade Srbije na Drugoj sednici prvog redovnog zasedanja NSRS.

ZLOUPOTREBILI BI SVE - OD RUDARA DO DONORSKIH KARTICA! Ana Brnabić žestoko odgovorila Lazoviću! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Odgovarajući na pitanja poslanika Radomira Lazovića o EPS-u, premijerka je rekla da će članovi Vlade nastaviti da odgovaraju na pitanja poslanika.

Lazović je upirao prstom u premijerku dok je govorila.

- Lepo je to govorite o tome da spustimo loptu ali mislim da je neprimereno da mi masete prstom i da mi pretite posebni kada gradjami gledate kkao se jedna narodni poslanik tako ponas, kad su martinovic i vesic govorili tada niste smelo. Da osećate odgovornost ne biste smeli da psujete organe reda i mira, ja sam za lep i pristojan razgovor a vi se možda naulite da ne pretite prstom!

Kada zatvorite termoelektrane na ugalj, šta ćete sa tim ljudima koji tamo rade?To je takva demagogija!Mi ne želimo da istavimo porodice bez posla, i bez električne energije, to je rekao predsednik, a vi hoćete što pre da se ugasi.I sada mi ne brineo za rudare, a vi se brinete?Vi ste se odjednom zabrinuli za rudare čim ste to mogli politički da iskoristite. Sumnjam u Vašu brigu za rudare -  rekla je Ana Brnabić.

- Kao što mašete tom donarskom karticom, tako govorite da ste primili rudare.Ne znate ni šta piše u statutu EPS-a. Svakog bi politički zloupotrebili! - dodala je Ana Brnabić.

- Nećemo prodavati EPS, učinčemo ga jačim i boljim.Borimo se za svakog rudara za svaku porodicu! - rekla je Brnabić. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Ana

27.04.2023 18:19

Pa kad su dno dna

Jelena

27.04.2023 18:24

Pa oni su spremni na sve. Od njih me više ništa ne čudi.

Bojan

27.04.2023 18:24

Pa naravno kada im je jedan jedini cilj da upropaste Srbiju. Sve po nalogu onih koji ih debelo placaju da sruse Srbiju.

Ena

27.04.2023 18:27

Opozicija još nije naučila da ne treba da se hvali ako učini neko dobro delo, već o tome treba drugi da pričaju. Ali oni se koriste svim mogućim sredstvima ne bi li dobili koji glas.