BOŠKO SE SAD BRINE ZA KOLUBARU KOJU JE ON OJADIO ZA 1.700.000 DINARA! Zadovoljno trljao ruke zbog protesta rudara, a onda ga premijerka poklopila!

Autor:

Vesti

25.04.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade podsetila lidera Dveri šta je radio 2011. godine kada je iz Kolubare "isisavao" novac.

BOŠKO SE SAD BRINE ZA KOLUBARU KOJU JE ON OJADIO ZA 1.700.000 DINARA! Zadovoljno trljao ruke zbog protesta rudara, a onda ga premijerka poklopila!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Lider Dveri Boško Obradović zadovoljno je trljao ruke zbog protesta rudara "Kolubara", besramno navodeći kako se nada da to može biti inicijalna kapisla za promenu vlasti u Srbiji.

Gostujući u emisiji "Utisak nedelje", njemu su bila "puna usta" prava rudara i toga da baš oni budu pokretači promene za kojom on žudi.

- Pozitivno ono što se desilo je protest rudara i zaposlenih u Kolubari koji se desio u Lazarevcu je izgledao zaista ozbiljno i to je nešto što može da povuče političke promene u Srbiji. Ako zaposleni u Kolubari zaista istraju da dignu glas protiv pokušaja rasparčavanja i privatizacije Srbije to može biti jedna od inicijalnih kapisli za smenu ove vlasti i promena ovog korumpiranog sistema - naveo je sav ponosan Obradović tokom gostovanja.

Ono na šta lider Dveri nije računao, je da će neko da podseti na njegova zlodela upravo prema tim istim radnicima i toj istoj "Kolubari", kada je bez problema "isisavao" novac iz nje.

Upravo na ovo, pažnju je skrenula predsednica Vlade Ana Brnabić.

- Lepo ste završili vaše izlaganje pitanjem kada će Grčić svoju privatnu imovinu da vrati EPS, pa taman da se nadovežem i da vas pitam - a kada ćete vi da vratite Kolubari one novce koje ste uzimali iz Kolubare 2011. godine, kada? Je li rudarski basen Kolubara u Lazarevcu pravljen da bi finansirao vašu stranku, vas, vaš pokret i vama slične ili da bi se bavio energetikom i energetskom stabilnošću i sigurnošću građana Srbije. A niste bili gadljivi na pare kad ste 2011. godine uzimali novac za funkcionisanje vašeg pokreta. Imate nešto da kažete Grčiću? Pa kakav god bio nije finansirao sebe, ni stranku - rekla je Ana Brnabić.

Premijerka je u Skupštini pročitala odluku koja je donesena 2008. godine i kojom su sredstva opredeljena iz "Kolubare" Dverima, za krajnje neobičnu namenu.

- A vi imate ovde odluke, lepo evo odluka zvanična - Rudarski basen Kolubara 23. maj 2008. godine, na osnovu člana 28 stav 1., stav 2., odluku odobrava se uplata finansijskih sredstava udruženju za nacionalnu kulturu i društvena pitanja Srpski sabor Dveri, u iznosu od 1.700.000 dinara, na ime troškova realizacije akcije - Prva javna rasprava o Evropskoj uniji. Kao veliki evropski pokret - dodala je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (82)

Loading
Jela

25.04.2023 12:57

Boško zna samo da laže i krade, briga njega za Kolubaru, koju je novčano oštetio, briga ga je i za narod!

maca

25.04.2023 12:58

Prosto se utapa sam u svoje laži

Jela

25.04.2023 12:58

Bosko je svoju "brigu" vec pokazao kada je otimao od te iste Kolubare i punio sopstveni dzep.

vojkan

25.04.2023 12:59

Bolesnik Obradović misli da divljaštvom i lažima može pridobiti narod u Srbij