BIO DEO VLADE KOJA JE ĆUTALA I GLEDALA U POD! Premijerka Brnabić očitala bukvicu Jovanoviću: Pravio bi vladu i sa strankama za koje je Kosovo druga država!

Autor:

Vesti

22.04.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije oštro odgovorila na Jovanovićeve izjave da neće biti deo vlade koja predaje Kosovo.

BIO DEO VLADE KOJA JE ĆUTALA I GLEDALA U POD! Premijerka Brnabić očitala bukvicu Jovanoviću: Pravio bi vladu i sa strankama  za koje je Kosovo druga država!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Premijerka Srbije Ana Brnabić odbrusila je predsedniku Nove Demokratske stranke Milošu Jovanoviću nakon njegove izjave da nikada ne bi bio deo vlade koja predaje deo državne teritorije Srbije.

Ovo su standardna nastojanja opozicije da sadašnju vladu okrive za situaciju kojoj su mnogi od njih ne samo svedočili, nego i uzrokovali kada je došlo do jednostranog proglašenja Kosova.

Naime, Jovanović je izjavio da ne bi bio spreman da formira eventualnu vladu sa partijama i pokretima koji su za prihvatanje evropskog sporazuma o putu ka normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, tzv. francusko-nemačkog sporazuma.

- Nikada neću biti deo vlade koja sprovodi protivustavnu i antidržavnu politiku, odnosno vlade koja predaje deo državne teritorije Srbije, što se ovim sporazumom čini - rekao je Jovanović za današnju Politiku.

Na to je oštro reagovala premijera Srbije, podsećajući šta se desilo upravo u vreme kad je bio u takvoj vladi.

 

 

- Čovek ne samo da je bio deo takve vlade, već je bio SAVETNIK u takvoj vladi! Vladi koja je u vreme jednostranog proglašenja nezavisnosti dela naše teritorije ćutala i gledala u pod! I to je on bio savetnik baš za taj deo teritorije - napisala je Brnabić na svom Tviter profilu i dodala:

- Danas bi, kao što smo videli nakon poslednjih izbora, pravio vladu sa bilo kim, pa i sa strankama za koje je Kosovo druga država. Samo da bude vlast. Toliko o tome. Ali nije to jedini problem - problem je i to što vređa inteligenciju našeg naroda. Kao i svi oni - levi i desni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (60)

Loading
Dražen

22.04.2023 15:38

Miloš Jovanović je pokvareni diletant.

Jelena

22.04.2023 15:39

Pravio bi on vladu i sa crnim đavolom samo da se dočepa fotelje. Ali neće da može narod nije glup pamti ko je šta pričao i radio.

Caca

22.04.2023 15:39

Svi koji smatraju da je Kosovo država treba da ih bude sramota i stid!

Ruža

22.04.2023 15:42

A kada je dotični gospodin bio savetnik Vlade, tad ga KiM nije zanimalo.