STRUGAR JAVNO ZAPRETIO ANDRIJI KUZMANOVIĆU! Glumac uživo u emisiji izneo do sada nepoznate detalje o kolegi, biće svašta!

Autor:

Zabava

27.04.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Strugar poslao javnu poruku Andriji Kuzmanoviću.

STRUGAR JAVNO ZAPRETIO ANDRIJI KUZMANOVIĆU! Glumac uživo u emisiji izneo do sada nepoznate detalje o kolegi, biće svašta!

Foto: Promo foto/printscreen/instagram.com

Glumac Petar Strugar jedan je od najpopularnijih i najtraženijih naših glumaca, a pre nego što se otisnuo u glumačke vode bavio se odbojkom.

- U Budvi sam dugo trenirao odbojku. Brat rođeni mi je reprezentativac i profesionalni odbojkaš. Otac je bio trener, ali sam ja ostao mali. Igrao sam dizača, ali jednostavno između dva tehničara koja su sličnog kvaliteta, uvek birate višeg, zbog kvaliteta i bloka, jer se odbojka zapravo igra visine – pričao je Strugar u emisiji ''Kec na jedanaest'' i dodao:

Foto: ST/V. LUKIĆ

Petar Strugar trenirao odbojku

- Sve manje gledam sport, jer se toliko unesem da izgubim glas. Partizan nisam gledao, jer sam bio na putu, ali ću starijeg sina morati da vodim kada budu igrali u Beogradu – kaže glumac, a na konstataciju voditelja Boška Jakovljevića, da je cena karata od 6 – 60 hiljada dinara - priča on i otkriva da mu je kolega obećao da će ga voditi, pa mu javno ''zapretio''.

- Andrija Kuzmanović mi je obećao da idem sa njim, tako da ako me ispali, biće svašta – kaže kroz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading