SOFIJA MILOŠEVIĆ SVIMA ZAPUŠILA USTA: Manekenka javno podržala jezivo prebijenu Šaviju, njene reči staviće vam PRST NA ČELO! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

04.05.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon žestokih prozivki na društvenim mrežama na račun prebijene Nataše Šavije, Sofija Milošević uputila je javni apel društvu u kom živimo.

SOFIJA MILOŠEVIĆ SVIMA ZAPUŠILA USTA: Manekenka javno podržala jezivo prebijenu Šaviju, njene reči staviće vam PRST NA ČELO! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Nataša Šavija, Stefan Karić

Stravično nasilje koje je doživela starleta Nataša Šavija potreslo je mnoge, a među javnim ličnostima koje su se oglasile ovim povodom našla se i manekenka Sofija Milošević.

Naime, Sofija je podelila sliku pretučene bivše rijaliti učesnice, užasnuta brojnim korisnicima društvenih mreža koji su Šaviji uputili stravične uvrede i psovke i dopisala sledeće reči podrške.

Republika

Foto: instagram.com/sofijamilo

Sofija Milošević podržala Natašu Šaviju

- Društvo u kom živimo - napisala je Miloševićeva.

Podsetimo, Nataša Šavija brutalno je pretučena nakon čega je odmah završila u bolnici sa teškim povredama, zbog čega je juče operisana, a glavni osumnjičeni za ovo delo je Stefan Karić. Po rečima njegovog advokata Gorana Karadarevića, on je zadržan u pritvoru i preti mu kazna do 5 godina.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, Instagram

Stefan Karić pretukao Natašu Šaviju

Inače, pretuče Šavija se juče operisala i oglasila nakon operacije, te istakla da joj je drago da kriminalac više nije na slobodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

04.05.2023 10:45

Maksimalna kazna za primer.