U STANJU ŠOKA! Operisanu Natašu Šaviju ZAPREPASTILA vest o STRAVIČNOM masakru, obratila se porodicama nastradalih! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.05.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša se i dalje oporavlja od povreda koje je zadobila tokom brutalnog prebijanja, a vest o tragičnom događaju ju je šokirala!

U STANJU ŠOKA! Operisanu Natašu Šaviju ZAPREPASTILA vest o STRAVIČNOM masakru, obratila se porodicama nastradalih! (FOTO)

Foto: ATAImages

Starleta Nataša Šavija se danas operisala u KC Vojvodina, gde se oporavlja nakon što je brutalno pretučena. Šavija čeka vizitu lekara, kako bi saznala šta će se dalje dešavati sa njom, a danas ju je obradovala vest da je bivši zadrugar Stefan Karić, koji je glavni osumnjičeni za njeno prebijanje, zadržan u pritvoru nakon što se predao policiji u PU Sremska Mitrovica.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Nataša Šavija, Stefan Karić

Dok se oporavljala, Šavija je saznala i za stravični masakr koji se danas dogodio u OŠ Vladislav Ribnikar i odmah je izjavila saučešće porodicama tragično nastradalih.

- Saučešće porodicama. Neopisivo mi je žao. Prosto, ne znam ni šta bih rekla jadnim porodicama, da li postoji nešto što se može reći, a da im bude lakše. Tuga velika - napisala je Šavija.

Republika

Foto: Instagram.com

Šavija izjavljuje saučešće porodicama nastradalih

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading