OGLASILA SE MAĆEHA NAKON PREDAJE POLICIJI! Kristina Karić pružila podršku Stefanu, slika govori više od hiljadu reči! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.05.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan je danas došao na saslušanje, a podršku su mu prižili i otac Osman, kao i maćeha Kristina!

OGLASILA SE MAĆEHA NAKON PREDAJE POLICIJI! Kristina Karić pružila podršku Stefanu, slika govori više od hiljadu reči! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bivši zadrugar Stefan Karić se danas predao policiji u PU Sremska Mitrovica, kao glavni osumnjičeni za prebijanje starlete Nataše Šavije. Po rečima njegovog advokata Gorana Karadarevića, on je zadržan u pritvoru i preti mu kazna do 5 godina.

- Ima puno stvari koje nisu tačno prenete. Stefan će biti izveden pred tužioca u narednih par dana. Sada je ostao zadržan 48 sati i videćemo kakvi će biti predlozi vezani za pritvor. Nikakve izjave nije davao, a to što je meni rekao je naš poverljiv razgovor. Videćemo kakav će biti ishod, ako se sve dokaže vezano za povrede kazna je od šest meseci od pet godina zatvora. On se dobro oseća, spreman je na sve ovo što ga čeka u narednom periodu. Njemu nije bio uručen poziv, bila je samo raspisana potraga. Policija to nepotrebno radi u praksi. On se sa braniocem javio uredno kako je trebalo. Ne mogu da kažem da li je bio u alkoholisanom stanju ostavićemo za neki drugi razgovor - izjavio je Stefanov advokat za Republiku.

Republika

Foto: nemanja pancic

Advokat Stefana Karića

Stefanov otac Osman se oglasio na društvenoj mreži Instagram. On je podelio sliku Stefanovog dolaska u policijsku upravu i dopisao sledeće reči:

- Sine, uz tebe ja biću tu i u dobru i u zlu. Voli te tata - napisao je Osman.

Republika

Foto: instagram.com/karic_osman

Osman pruža podršku Stefanu

Nakon Osmana, oglasila se i Stefanova maćeha Kristina. Kristina je podelila istu fotografiju, ali bez teksta, a Stefanu je podršku pružila tako što je stavila animirano srce preko njegovog tela.

Inače, brutalno pretuče Šavija se danas operisala i oglasila nakon operacije, te istakla da joj je drago da kriminalac više nije na slobodi.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Kristine Karić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
lav noel

03.05.2023 17:53

ma ko si sta si isompleksirana. magla..

Marko

03.05.2023 22:28

Čovek bez zanimanja.

Marko

04.05.2023 09:59

Za zločin svako treba da odgovara. Bez granice i ograničenja.