"ZBOG LJUBOMORE NIJE PODNOSIO MOJ POSAO" Ovo je životna priča Ljiljane Stjepanović - sama izvela na put dva sina, a onda je usledio NAJTEŽI DAN!

Autor:

Zabava

04.05.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena dramska umetnica je oduvek bila borac, a posle razvoda nije želela da se udaje ponovo!

"ZBOG LJUBOMORE NIJE PODNOSIO MOJ POSAO" Ovo je životna priča Ljiljane Stjepanović - sama izvela na put dva sina, a onda je usledio NAJTEŽI DAN!

Foto: ATA Images

Naša legendarna glumica Ljiljana Stjepanović je nakon razvoda od gimnazijske ljubavi Bojana Repića sama odgajala sinove Igora i Vlastimira. Iako je ih je izvela na pravi put, glumica nije krila da su joj svojevremeno izazivali puno briga i neprespavanih noći. Njen stariji sin Vladimir studirao je u Americi, a odluku da se vrati u Srbiju doneo je kad je čuo da će našu zemlju bombardovati.

Kad se vratio u zemlju, poželeo je da se prijavi u vojsku kao dobrovoljac, ali je vraćen kući jer nije imao obuku. Njen drugi sin Igor pre 6 godina doživeo je nezgodu, tokom koje je zadobio ozbiljnu povredu glave. On se tada okliznuio i pao na pešačkom prelazu, pa udario glavom o banderu. 

Republika

Foto: ATA Images

Ljiljana Stjepanović

- Pustili su ga iz bolnice, sutra mora da ide ponovo na skener. Naprsla mu je lobanja. On je pao na pešačkom prelazu. Prelazio je ulicu, okliznuo se i pao. Na zebru se okliznuo i udario glavom o banderu. Sutra ide opet u bolnicu da mu snime glavu - rekla je 2017. naša dramska umetnica za domaće medije.

Ljiljana je jednom prilikom pričala i o razvodu od bivšeg supruga Bjana.

Bili smo dva različita sveta. Imala sam svega 27 godina. Nije mogao da podnese moj posao zbog ljubomore. Bio je službenik, nije me podržavao i shvatao neke stvari, tako da smo nažalost otišli u raskorak. Mislim da je porodica važna i to mi je strašno nedostajalo u životu jer sam morala sama da se borim, ali takva mi je sudbina. Na sreću, izgurala sam. Nisam razmišljala o tome šta ljudi kažu što sam raspuštenica. Oduvek sam bila borac, a deca su bila uz mene, pa se nisam obazirala na tuđa mišljenja. Moji najbliži znali su razloge zašto se moj brak raspao i nisam osećala potrebu da se bilo kome pravdam. Naravno da želite da volite, naslonite glavu na nečije rame, podelite brige s nekim. Imala sam zapravo jednu dugu vezu, ali nisam htela ponovo da se udajem jer sam se plašila da bi moja deca mogla da mu predstavljaju teret i nisam bila sigurna u njegovu ljubav prema Igoru i Vlastimiru. U ovim godinama već prija mi samoća, sinovi su odrasli, a ja sam konačno svoja i mogu na pravi način da se posvetim sebi i poslu. Imam kreativne trenutke u svojoj samoći, mnogo pišem i to mi prija. Za sada se dobro snalazim i ne smeta mi što nemam muškarca uz sebe - pričala je glumica svojevremeno za domaće medije.

Republika

Foto: Creator Studios

Ljiljana Stjepanović i Radoš Bajić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading