ZAVETOVAO SE DA ĆE POMOĆI ĆERKI DŽEJA RAMADANOVSKOG! Emotivna ispovest Huse Alijevića će vas naježiti: Želim samo da imam SVOJ DOM!

Autor: P. R.

Zabava

15.05.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Husein Alijevića Husu uskoro ćemo gledati u filmu "Nedelja" u ulozi legende Džeja Ramadanovskog.

ZAVETOVAO SE DA ĆE POMOĆI ĆERKI DŽEJA RAMADANOVSKOG! Emotivna ispovest Huse Alijevića će vas naježiti: Želim samo da imam SVOJ DOM!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nekadašnji frontmen poznate dens grupe "Beat Street", Husein Alijević Husa, godinama se već ne eksponira, a sada je posle duže medijske pauze progovorio o detaljima iz svog života. On je ponovo došao u žižu interesovanja zbog filma "Nedelja" gde će oživeti lik legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, o čemu je Republika ekskluzivno pisala.

U jednom periodu svog života doživeo je velike poslovne i privatne turbulencije, razveo se od dugogodišnje partnerke Dušanke Dekić Bebe sa kojom je činio popularnu grupu. Na pitanje u kakvim je odnosima danas sa Bebom, sa kojom ima ćerku, odgovorio je:

- Dorotea je moje sunce. Imam dva mlađa brata i uvek sam želeo da imam ćerku. Kada se rodila za mene je to bio veći uspeh od svih sa Beat Streetom. Raste u pravu lepoticu i prepametna je. Ima izuzetan osećaj za umetnost. Trudim se da sa njenom mamom budem okej.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Husein Alijević Husa

Husa je na samom početku otkrio čime se danas bavi.

- Moja primarna delatnost je komponovanje pa sam tako angažovan svih ovih godina u svom studiju odakle su izašle neke divne pesme koje su otpevali razni naši i inostrani popularni pevači. Pored toga u poslednjih par godina uradio sam veliki broj radio i TV reklama u kojima pevam, slušate me svaki dan, a ni ne znate da sam to ja. Navikao sam par godina da sam iza scene, ali ćemo to sad malo promeniti.

Pevač se dotakao iz svog teškog detinjstva.

- Ceo život mislim da sam rođen pod srećnom zvezdom. Odrastao sam u siromašnoj porodici, ali punoj ljubavi. Već sa 18 godina sam lepo zarađivao od svojih talenata i bilo mi je u početku čudno da me plaćaju za nešto što volim da radim. Naravno nije sve bilo bajno i sjajno jer je život rolerkoster i voleo bih da zaboravim zapravo da se nije ni desilo bombardovanje naše zemlje '99. godine koje je veoma negativno uticalo na moja shvatanja o životu. Iza toga je usledio i loš period za mene. Ali sam naučio da se iz veoma teških stvari koje se dese u životu nauče mnogo važne lekcije.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Husein Alijević Husa

Nakon razvoda od Bebe, Husa je sreću pronašao kraj 25 godina mlađe pevačice Andree Došen, sa kojom je dobio dete.

- Kada pričamo o Andrei, prva stvar koja upada u oči je ta razlika u godinama koju zapravo svi kad nas upoznaju više i ne primećuju. Toliko smo par u pravom smislu te reči, dopunjujemo se. Ja se šalim da smo posvađali generacije jer je moja mama generacija njene babe ali kada je ljubav prava i iskrena to svi vide i podržavaju. Hana nam je donela puno sreće i novu dimenziju u našem odnosu. Mogu da kažem da sam srećan jer sve u životu ide iz kuće i voleo bih da to tako i ostane bez obzira ne sve što život može da donese.

Alijević je priznao i da ima neostvarene želje.

- Neostvarene želje vezane su za moj dom. Rođeni sam Beograđanin ali još uvek se nisam skućio kako bih želeo. Verujem da ću i tu želju ispuniti, a voleo bih bez obzira na zrele godine u kojima sam da Hana i Dora dobiju još neku seku ili brata - priča pevač, te otkriva detalje filma "Nedelja":

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džej Ramandanovski, ćerka Marija

- U ovom momentu mogu da vam kažem da sam u taj projekat ušao i radim ga sa velikim emocijama. On je naša velika legenda i osećam veliku odgovornost. Uloga mi je došla nenadano i baš zato mislim da ima nešto od Boga. Ponosan sam jer je i on otpevao moju pesmu pre skoro 20 godina koja se zove "Laž i prevara". Ono sto je interesantno je da je moja karijera započela sa njim jer je prvi nastup Beat Streeta bio upravo na Sajmu na njegovom solističkom koncertu 1992. U tom momentu je bio najveća zvezda u zemlji, a mi smo imali vatreno krštenje pred 30.000 ljudi. Dao nam je veliki vetar u leđa, imao sam sedamnaest godina. Sretali smo se nakon toga ceo život i samo je imao reči hvale i podrške i za mene i sve ljude oko sebe.Voleo bih da njegovoj Mariji pomognem u karijeri jer je krenula njegovim stopama. Znam da ćemo u skorijoj budućnosti pričati opširnije na temu ovog izuzetnog čoveka kao i flma "Nedelja" - zaključuje Husa za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading