BEKUTA NE MOŽE DA ZAKOPČA KOŠULJU! Pevačica u depresiji nakon smrti MAJKE, ne sluša ni LEKARE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

12.05.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su već upozorili Anu Bekutu da pazi na težinu zbog problema sa pritiskom o holesterolom.

BEKUTA NE MOŽE DA ZAKOPČA KOŠULJU! Pevačica u depresiji nakon smrti MAJKE, ne sluša ni LEKARE! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, pngfolio.com

Ana Bekuta

Ana Bekuta zaboravlja koliko se namučila da smrša 12 kilograma, pošto su joj lekari otkrili povišen krvni pritisak i holesterol, pa se, po svemu sudeći, ponovo prepustila uživanju u hrani.

Naime, kako piše Svet, neki su mišljenja da je pevačica posle smrti majke zbog depresije prestala da pazi šta jede i to se odmah odrazilo na njen izgled. Neko vreme uspevala je da višak klograma prekrije širokom odećom i pelerinama, ali kako dolazi toplo vreme i sve manje garderobe imamo na sebi, istina je isplivala na videlo kada je pojavila na snimanju nove epizode "Zvezde Granda".

Ana sada od stomaka ne može da zakopča zadnja tri dugmeta moderne crne košulje, a kako se vidi, sve češće nosi široke, udobne pantalone na lastiš, pošto u komade od prošle godine verovatno ne uspeva da uđe, piše pomenuti medij.

Republika

Foto: instagram.com

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Kada je Bekuta uz sebe imala Mrku, sa viškom kilograma se izborila za samo tri meseca dijete, ali on je tada bodrio da ne posustane, a pošto je i sam bio na dijetalnom režimu, njoj je bilo lakše da se odrekne hrane. Sada, posle smrti majke, Ana živi sama i očigledno je da trenutno ne nalazi dovoljno jak motiv da vrati svoju vitku liniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading