CRVENO-BELA PORODICA DIŠE KAO JEDAN: Košarkaši Zvezde uputili ORIGINALAN POZIV delijama pred Vošu - "Svi na Marakanu"! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.05.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrto kolo superligaškog plej-ofa donosi crveno-beli derbi, kome će prisustvovati i igrači kluba sa Malog Kalemegdana.

CRVENO-BELA PORODICA DIŠE KAO JEDAN: Košarkaši Zvezde uputili ORIGINALAN POZIV delijama pred Vošu - "Svi na Marakanu"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 35. kola Mozzart Bet Superlige Srbije dočekuju Vojvodinu, a članovi košarkaške sekcije našeg najtrofejnijeg kluba uputili su originalan poziv delijama da prisustvuju derbiju.

Iako već u nedelju igraju prvi meč polufinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige protiv Budućnosti u dvorani "Aleksandar Nikolić" (19:30), njihova je dužnost da se prvog dana vikenda pojave na Marakani, a srpski šampion je podelio nesvakidašnji video na internetu.

Podsetimo da je klub iz Ljutice Bogdana obezbedio i besplatan ulaz za decu mlađu od 12 godina, pa se očekuje dobra poseta na našem najvećem stadionu, bez obzira što je Zvezda odavno obezbedila osvajanje šeste uzastopne prvenstvene titule.

Novi/stari šampion je do sada neporažen u domaćem prvenstvu, sakupio je 92 boda, a beogradski mediji u petak su preneli informaciju da je postigao dogovor sa izraelskim trenerom Barakom Baharom, koji će od leta naslediti Miloša Milojevića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading