NAJNOVIJA VEST: Crvena zvezda Meridianbet započela pregovore sa Kampacom!

Autor:

Sport

11.05.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije sa nestrpljenjem čekaju ishod razgovora sa Argentincem, koji je ekspresno stekao status miljenika navijača na Malom Kalemegdanu.

NAJNOVIJA VEST: Crvena zvezda Meridianbet započela pregovore sa Kampacom!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Gotovo nezapamćenu euforiju među navijačima Crvene zvezde Meridianbet izazvao je dolazak argentinskog plejmejkera Fakunda Kampaca (32), a klub sa Malog Kalemegdana želi da zadrži omalenog organizatora igre na duži vremenski period.

Crveno-beli su u četvrtak započeli pregovore sa Kampacom kako bi produžili ugovor, a za njegove usluge interesuju se evropski velikani poput njegovog bivšeg kluba, Reala, ali i Panatinaikosa, Efesa i učesnika F4 - Monaka.

Odluka je na Argentincu, koji je u kratkom vremenskom periodu pokazao da se radi o maestralnom igraču i lideru koji predstavlja produženu ruku trenera Duška Ivanovića na parketu.

Republika

Foto: Starsport

Crveno-beli mu dostavili ponudu - odluka je na Argentincu

Kampacov početak u Zvezdi Meridianbet obeležen je tromesečnom zabranom licenciranja, izreknutom od strane elitnog takmičenja, a kada je zaigrao pokazao je sav svoj raskošan talenat.

Na evroligaškim parketima beležio je prosečno 15 poena, šest skokova i dve "krađe" po utakmici, ali nije uspeo da pomogne crveno-belima da izbore plasman u top 8 fazu.

Kampaco je sa Zvezdom osvojio Kup Radivoja Koraća u Nišu, sada ga čekaju borbe za pehar u AdmiralBet ABA ligi i KLS, a kakav će biti ishod pregovora sa važećim srpskim i regionalnim prvakom videćemo u narednom periodu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading