PARTIZAN NEMA ŠANSE! Zvezda dovela MAĐIONIČARA koji će rešiti finale takmičenja na Jadranu!

Autor:

Sport

13.04.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdaš podigao delije na noge uoči plej-ofa regionalnog takmičenja.

PARTIZAN NEMA ŠANSE! Zvezda dovela MAĐIONIČARA koji će rešiti finale takmičenja na Jadranu!

Foto: Starsport

Košarkaši Zvezde

Legendarni košarkaš Pero Antić, miljenik navijača Crvene zvezde, istakao je da nema dilemu da će klub sa Malog Kalemegdana odbraniti prsten namenjen šampionu Admiral Bet ABA lige, prvenstveno zbog toga što u rosteru ima igrača kalibra Fakunda Kampaca.

Zvezda će da nastavi da osvaja. Koliko god je Paritzan jači ili finansijski moćniji, ne interesuje me, iako imamo i tamo prijatelje koje mnogo poštujem. Zvezda je Zvezda i uvek će biti broj jedan za mene - poručio je bivši makedonski reprezentativac, a potom je poentirao:

Republika

Foto: Starsport

Antić veruje da je Zvezda bez premca

- Vidim Zvezdu na tronu. Da ne ispadne kliše, ali Zvezda ima kvalitet, Kampaco je u timu, svi znaju koliko je nedostajao. Polako se uzdižu. Pokazali su karakter da mogu da igraju i utakmice koje nisu bitne. Dobijaju i sve je to celina na čelu trenerom i siguran sam da će biti pozitivan ishod na kraju sezone - zaključio je Pero Antić.

Republika

Foto: Starsport

Kampaco i Nedović

Crveno-beli su prošlogodišnju finalnu seriju takmičenja na Jadranu rešili u svoju korist sa 3:2, a ove sezone će u doigravanje najverovatnije sa druge pozicije, iza vodećeg Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading