DARKO KOVAČEVIĆ NEMA DILEMU: "Vlahović je IDEALAN za Juventus i treba da ostane tu!"

Autor:

Sport

13.04.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile su se informacije da bi crno-beli iz Torina mogli ostati bez svog golgetera.

DARKO KOVAČEVIĆ NEMA DILEMU: "Vlahović je IDEALAN za Juventus i treba da ostane tu!"

Foto: Profimedia

Srpski centarfor Dušan Vlahović na leto bi mogao da napusti Juventus, a italijanski mediji otkrivaju da razlog tome leži u prokletstvu broja 9 koji je uzeo!

Naime, od 90-ih godina prošlog veka, od kada igrači nose isti broj tokom sezone, samo su njih dvojica "devetku" italijanskog velikana nosila duže od dve godine. Reč je o Filipu Inzagiju i Vićencu Jakvinti, dok su "staru damu" ekspresno napuštali napadači kalibra Mirka Vučinića, Alvara Morate, Gonzala Iguaina...

Zbog nešto slabijih partija srpskog napadača, koji je poslednji prvenstveni gol postigao 7. februara protiv Salernitane, mediji u Italiji su počeli sa nagađanjima da bi i Dušan mogao da pođe putem njegovih slavnih prethodnika.

Povodom ovih pisanja, kontaktirali smo Darka Kovačevića, koji je i sam nosio crno-beli dres, a koji je za portal "Republika" istakao da je Vlahović idealan napadač za Juventus.

- O tome može samo da se spekuliše, mislim da je Dušan Vlahović idealan za Juventus i trebao bi ostati tu. Da li je to u interesu kluba ili je njegova odluka presudna stvarno ne znam. U moje vreme je bilo po pet - šest napadača u Juventusu, neki se nisu zadržali puno ali uvek ostanu oni najbolji. A da li je ta devetka zaista prokleta možemo samo da nagađamo - istakao je Kovačević, koji je dres Juventusa nosio u periodu od 1999. do 2001. godine.

Foto: Starsport

Darko Kovačević je postigao 11 ligaških golova za Juventus

Videćemo da li će momak rođen 2000. godine i naredne sezone igrati za tim iz Torina, pošto se za njega raspituju brojni evropski giganti, između ostalog i Mančester junajted.

Podsetimo, pre Juventusa, Dušan Vlahović je igrao za Partizan, a zatim i za Fiorentinu, u kojoj je proveo četiri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading