ŠPANCI NE MOGU DA PREŽALE! Pišu o odlasku Kampaca iz Zvezde, a znaju da od toga nema ništa!

Autor:

Sport

09.04.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac bi na leto mogao da promeni sredinu.

ŠPANCI NE MOGU DA PREŽALE! Pišu o odlasku Kampaca iz Zvezde, a znaju da od toga nema ništa!

Foto: Starsport

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco najveće je pojačanje Crvene zvezde ove sezone, ali zbog administrativnih problema nije mogao da igra u Evroligi do marta ove godine, pa su možda crveno-beli baš zbog toga ostali bez plasmana u Top 8.

Crveno-beli imaju velika očekivanja u evroligi naredne sezone, gde će predvođeni upravo omalenim Argentincem pucati iz svih oružja.

Međutim, ima i zlih jezika, koji žele da napakoste klubu sa Malog Kalemegdana. Tako je španska Marka, tradicionalno naklonjena madridskom Realu u etar pustila priču da bi kampaco na leto mogao iz Beograda da se preseli upravo u Madrid.

Svesni su Španci da od tog posla nema ništa, ali žele po svaku cenu da miniraju crveno-bele i poremete atmosferu na Malom Kalemegdanu.

- Nije isključeno da se nastavi sapunica između Kampaca i Reala - pišu Španci.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

U tekstu se navodi i da Argentinac ima izlaznu klauzulu od samo 50.000 evra, te da ukoliko želi može da ispita tržište narednog leta i da promeni sredinu, što je naravno samo jeftin pokušaj Španaca, jer je reč o apsolutnoj neistini. 

Kampaco je ove sezone u Evroligi odigrao osam mečeva, a u proseku beleži 13,9 poena, 6,2 asistencije, 2,8 skokova, 1,9 ukradenih lopti i indeks korisnosti 18,6, i sigurno bi bila "druga pesma" da crveno-beli nisu bili sankcionisani od strane rukovodstva Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading