IVANOVIĆ POSLAO JASNU PORUKU: "Nema kalkulacija, idemo na pobedu!"

Autor:

Sport

08.04.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crveno-belih je istakao da će njegov tim pokušati da nastavi sa nizom pobeda.

IVANOVIĆ POSLAO JASNU PORUKU: "Nema kalkulacija, idemo na pobedu!"

Foto: Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je dan pre utakmice sa Borcem da njegova ekipa zna šta treba da uradi da bi nastavila niz pobeda.

Košarkaši Borca sutra od 19:30 časova dočeluju beogradske "crveno-bele" u okviru 25. kola AdmiralBet ABA regionalne lige.

- Utakmice u Čačku su uvek izazov ne samo zbog verne publike na tribinama, Borac je svakako tim koji po svom kvalitetu zaslužuje bolje mesto na tabeli. Imaju nekoliko vrlo iskusnih igrača, stranca koji je već adaptiran na tim i sredinu u kojoj igra, i nekoliko vrlo mladih i izuzetno talentovanih igrača koji daju svoj doprinos ove sezone. Nema kalkulacija, poštujemo protivnika, zna se šta moramo da uradimo jer želimo da nastavimo seriju pobeda - istakao je trener "crveno-belih".

Foto: Starsport

Duško Ivanović, trener Crvene zvezde

Košarkaš Crvene zvezde Dalibor Ilić izjavio je da gostovanje u Čačku nikada nije lako.

- Imaju izvanrednu publiku, sada i dodatni motiv jer igraju za opstanak u ligi i žele pobedu. I mi želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata, podižemo formu, polako se kompletiramo i očekujemo da odigramo dobru i čvrstu utakmicu protiv tima u kome znamo od koga nam preti najveća opasnost - zaključio je Ilić.

Podsetimo, Crvena zvezda je trenutno na drugom mestu na tabeli, sa skorom od 19 pobeda i tri poraza, dok Čačani zauzimaju pretposlednju poziciju, sa skorom od šest trijumfa i 18 neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading