SUDIJE GURAJU PARTIZAN? Skandal trese AdmiralBet ABA ligu! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde razjareni zbog kriterijuma arbitara u regionalnom takmičenju.

SUDIJE GURAJU PARTIZAN? Skandal trese AdmiralBet ABA ligu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana su u nedelju uveče na svom parketu pobedili Cedevita Olimpiju posle neizvesne završnice, u okviru 23. kola AdmiralBet ABA lige. Međutim, preokret crno-belih u poslednjoj četvrtini zasenile su neke skandalozne odluke arbitara.

Sudijsku trojku u Štark areni činili su Josip Radojković, Mario Majkić i Denis Hadžić, a navijači Crvene zvezde su na društvenim mrežama pokazali nezadovoljstvo kako je pomenuti trio delio pravdu na ovoj utakmici.

Jedan od primera koji su dale pristalice kluba sa Malog Kalemegdana je situacija sa početka poslednje četvrtine, kada se Zek Ledej nekoliko metara kretao u bloku, držeći Matica Rebeca, dok je Kevin Panter neometano šutnuo.

Sudije su na to ostale neme, iako je kristalno jasno da se radi o čistom faulu u napadu.

Navijači Crvene zvezde su istakli i da je Ledej i u nekoliko navrata sa zemlje saplitao protivničke košarkaše, što sudije takođe nisu sankcionisale, kao i to da je Matijas Lesor pre nekoliko nedelja napravio isti "kretajući" blok za Džejmsa Nanaelija u Splitu, prilikom pogotka za pobedu.

Iako na pomenutim mečevima nije igrala Crvena zvezda, njeni navijači neizvesne utakmice Partizana prate sa velikom pažnjom, pošto večiti rivali vode veliku borbu za prvo mesto pred plej-of.

Trenutno, ono pripada crno-belima koji imaju poraz manje, ali i gori međusobni skor, pa bi ih jedan kiks doveo u nezavidan položaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zex

28.03.2023 13:28

Vole da gledaju pravi basket a ne ove cokijeve indijance... Jbg ne moze coki vise da radi sta hoce, doslo takvo vreme.... Ziveo Partizan i majka Srbija