NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU! Pljušte KAZNE i ODUZIMANJE BODOVA, ceh platio i OFK BEOGRAD!

Autor:

Sport

25.05.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema mira kada je najvažnija sporedna stvar u našoj zemlji u pitanju.

NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU! Pljušte KAZNE i ODUZIMANJE BODOVA, ceh platio i OFK BEOGRAD!

Foto: Starsport

Malo pošto je Kolubara pretrpela žestoku kaznu Fudbalskog saveza Srbije zbog koje je sledeće sezone neće igrati Superligu, desili su se novi potresi u našem fudbalu.

Republika

Ovog puta centar dešavanja bila je Srpska liga Beograd, a pojedini klubovi su pretrpeli ozbiljne kazne, te su im oduzeti bodovi.

Bez četiri boda ostaće Sinđelić, BASK i Jedinstvo iz Surčina, dok ekipu OFK Beograda čeka novčana kazna zbog drugačijih prekršaja!

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda

 

Ekipe Sinđelić i BASK trenutno se nalaze u sredini tabele i ove kazne neće uticati na njihov status u trećem rangu srpskog fudbala, dok bi Jedinstvo iz Surčina nakon oduzimanja bodova moglo da se nađe u opasnoj zoni jer sada ima samo dva boda više od BSK-a iz Borče.

Na osnovu istražnog postupka koji je sproveden od strane Komisije za integritet FS Beograda, i dokaza koji su dostavljeni disciplinskom sudiji Srpske lige Beograd, donete su sledeće odluke:

- Kažnjava se fudbalski klub Sinđelić iz Beograda oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 18. kola Srpske lige “Beograd” odigrane dana 18.03.2023. između OFK Beograda i FK Sinđelića.

Republika

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda

 

- Kažnjava se FK BASK TEK iz Beograda oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 28. kola Srpske lige “Beograd” odigranoj dana 19.05.2023. između FK BASK TEK i FK Zemun.

- Kažnjava se FK Jedinstvo iz Surčina oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 24. kola Srpske lige “Beograd” odigranoj dana 26.04.2023. između FK Jedinstvo i FK Zemun.

- Kažnjava se fudbalski klub OFK Beograd novčanom kaznom u iznosu od 50.000 dinara zbog učinjenog prekršaja iz člana 85 (vređanje i klevetanje) i člana 87 (davanje izjava u sredstvima javnog informisanja o suđenju) Disciplinskog pravilnika FS Srbije.

- Kažnjava se Nenad Paunović, fudbalski radnik FK BASK TEK iz Beograda zabranom obavljanja funkcije u fudbalu u trajanju od 1 godine zbog učinjenog prekršaja iz člana 72 Disciplinskog pravilnika FS Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
MAFIJA I POLITIKA U OFK

25.05.2023 15:13

Ma nemoj. OFK zvezdina filijala KAZNJEN reda radi.