DELIJE ZABRINUTE! Ključni igrač PORUČIO: Ne znam da li OSTAJEM u klubu!

Autor:

Sport

26.05.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači ga obožavaju i sasvim sigurno bi voleli da i naredne sezone nosi crveno-beli dres.

DELIJE ZABRINUTE! Ključni igrač PORUČIO: Ne znam da li OSTAJEM u klubu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su do duple krune.

Posle totalne dominacije u Superligi Srbije, četa Miloša Milojevića srušila je Čukarički u finalu Kupa (2:1), te stigla do još jednog trofeja.

Crveno-bele je do pobede vodio Aleksandar Pešić čija su dva gola bila dovoljna za preokret i veliku radost na Marakani. Jedan od ključnih igrača, kako u ovoj pobedi protiv Čukaričkog, tako i tokom čitave sezone, bio je Mirko Ivanić koji je po završetku meča izneo svoje utiske.

Nadali smo se ovom istorijskom rezultatu, radili smo za ovo, treća dupla kruna zaredom - nije mala stvar, treba da slavimo. Verovatno ćemo tek kroz 10-15 godina biti svesni da smo pisali istoriju Crvene zvezde - počeo je Ivanić, pa nastavio:

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Mirko Ivanić

 

- Sezonu bih ocenio 8/10. Osvojili smo duplu krunu, ali su u grupnoj fazi Lige Evrope mogli da budu bolji rezultati. Iz tog razloga i takva ocena. Mogu da kažem da smo opet imali uspešnu sezonu.

Zatim se dotakao i naredne sezone, kao i takmičenja u Ligi šampiona.

- Još je rano za te teme. Pre toga imamo pripreme, da vidimo ko odlazi, ko ostaje. Pa i utakmice u prvenstvu... Ima još dosta do Lige šampiona - istakao je Mirko Ivanić.

Posvetio se i pojačanjima, ali i novom treneru Baraku Baharu.

- Pojačanja bih svakako ostavio stručnom štabu i upravi, oni razmišljaju o tome, na nama je samo da radimo, a na njima je da razmišljaju ko treba da dođe, a ko da ostane. Što se Bahara tiče, Pre svega čekamo da čovek dođe, da krenemo pripreme 19. juna, pa ćemo videti, ne bih sada da dajem neki sud o njemu - rekao je Ivanić, a zatim je zabrinuo delije kada je dao kratak komentar o svojoj budućnosti u Zvezdi:

- Da li ostajem? Ne znam, videćemo. Trebalo bi da ostanem, ali ima još vremena - zaključio je Mirko Ivanić.

Ivanić je u Crvenu zvezdu stigao u februaru 2019. godine iz BATE Borisova, a ove sezone je na 40 utakmica u svim takmičenjima postigao 11 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Doca

27.05.2023 18:43

Iskreno, loša sezona za Ivanića.