EMOCIJE SU BILE JAČE! Milojević PLAKAO ispred severa! Nije mogao da sakrije SUZE! Igrači Zvezde su ga OVAKO iznenadili! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.05.2023

00:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke srpskog šampiona "duplom krunom" se oprostio od Marakane.

EMOCIJE SU BILE JAČE! Milojević PLAKAO ispred severa! Nije mogao da sakrije SUZE! Igrači Zvezde su ga OVAKO iznenadili! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Pamtiće dugo Miloš Milojević boravak u Crvenoj zvezdi. Od funkcije pomoćnika u stručnom štabu bivšeg šefa Dejana Stankovića, stigao je do statusa trenera rekordera koji je ispisao istoriju srpskog šampiona.

Osvajanjem "duple krune", treće u nizu, mladi stručnjak je postao jedini kome je to pošlo za rukom, računajući i takmičenje u ligi stare Jugoslavije.

Pobedom nad Čukaričkim njegovi izabranici su, posle Mozzart Bet Superlige, podigli pehar i u najmasovnijem takmičenju, a junak trijumfa bio je dvostruki strelac Aleksandar Pešić.

Golovima u 61. i 76. minutu, popularni "Šilja" je doneo trofej crveno-belima, što je posebno oduševilo Milojevića, koji je posle meča otišao sa igračima do severne tribine i slavio pred delijama.

Zatim se trener Zvezde zahvalio najvatrenijim navijačima, dubokim naklonom ka delijama, ali u naletu emocija nije izdržao i zaplakao se.

Dok su suze radosnice išle niz Milojevićevo lige, ostali fudbaleri su ga okružili, a zatim nekoliko puta bacili u vazduh, grlili ga u znak podrške za sve što je uradio u prethodnom periodu, tokom boravka na klupi kluba iz Ljutice Bogdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading