KRAJ, GOTOVO! Đoković ili Nadal? Vilander stavio tačku - "On je NAJBOLJI U ISTORIJI tenisa"!

Autor:

Sport

26.05.2023

00:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši švedski teniser je mišljenja da je tzv. GOAT trka već odlučena.

KRAJ, GOTOVO! Đoković ili Nadal? Vilander stavio tačku - "On je NAJBOLJI U ISTORIJI tenisa"!

Foto: Tanjug/T. VALIČ, AP, Profimedia

Ilustracija Vilandera, Đokovića i Nadala

Ono što svi iskreni ljubitelji "belog sporta" znaju, morao je da prizna i Mats Vilander - Novak Đoković je najbolji teniser u istoriji.

Šveđanin je analizirao GOAT trku uoči Rolan Garosa i nije imao dilemu da će Nole na kraju završiti ispred glavnih konkurenata Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Novak može da osvoji 25 titula, Novak može do kalendarskog grend slema i Novak može, i ako osvoji kalendarski grend slem, da osvoji još jedan sledeće godine. On ima 36 godina sada, a zbog toga kako izgleda i njegove moderne igre, ne vidim zašto u naredne dve godine ne bi postao jači, zašto ne bi udarao jače, zašto ne bi bio pametniji, uveren sam da će napraviti savršen raspored, da će razumeti više sebe, da će mu prijatnije biti što je najveći igrač svih vremena - rekao je Vilander, a potom je dodao:

Republika

Foto: Printscreen/Eurosport

Novak je bez premca - bolno priznanje Matsa Vilandera

Moramo da razumemo to koliki će uticaj imati njegovo moguće osvajanje titule na Rolan Garosu, jer je posle najveći favorit na Vimbldonu u poslednjih nekoliko godina, onda može da dođe do kalendarskog grend slema. Sa svakom titulom on će postati bolji i bolji - zaključio je višestruki grend slem šampion, koji radi kao komentator na "Jurosportu".

Otvoreno prvenstvo Francuske na programu je od 28. maja do 11. juna, a Srbija će pored Đokovića navijati i za talentovanog Hamada Međedovića, koji je uspešno prošao kvalifikacije i izborio mesto u glavnom žrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading