NOVAKU OTVOREN PUT DO TITULE: Španac se POVREDIO na treningu - Rolan Garos bliži nego ikad!

Autor:

Sport

12.05.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne deluje dobro po velikog Đokovićevog rivala.

NOVAKU OTVOREN PUT DO TITULE: Španac se POVREDIO na treningu - Rolan Garos bliži nego ikad!

Foto: Tanjug/AP

Alkaras i Nadal

Bliži se početak Rolan Garosa, drugog grend slema u sezoni, a navijače Rafaela Nadala zabrinjava činjenica da sjajnog Španca nismo videli na terenu još od januara, kada je poražen u drugom kolu Australijan opena od Mekenzija Mekdonalda.

Nadal je pokušavao da se spremi za sezonu na šljaci, ali je redom otkazivao učešće u Monte Karlu, Madridu, a na kraju i u Rimu, sve sa ciljem da se spremi za najbitniji turnir u ovom delu sezone.

Ipak, deluje da ćemo Rafu teško videti u Parizu. Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak sa njegovog treninga, na kom se španski teniser drži za nogu, a zatim u pratnji svog tima napušta teren sa bolnom grimasom.

Ovo bi bio vleiki udarac za njega, ali i za sve fanove tenisa, koji su očekivali da će se Nadal, možda i poslednji put, pojaviti u Parizu i napraviti spektakl od turnira, zajedno sa Novakom Đokovićem i Karlosom Alkarasom, ali i ostalim teniserima poput Stefanosa Cicipasa, Andreja Rubljova, Holgera Runea, Janika Sinera...

Ipak, ako nas je Rafa nešto tokom godina naučio, to je da se on ne može nikada otpisati i da vrlo često pravi neverovatne povratke na teren baš pred turnir u prestonici Franucske. Videćemo da li će to i ovaj put biti slučaj.

Rolan Garos ove sezone počinje 28. maja i traje do 11. juna, a glavni favoriti za titulu su, uz Nadala ako bude igrao, Karlos Alkaras i Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading