ODMAH POSLE OSVAJANJA DUPLE KRUNE! Oglasile se delije, njihova PORUKA oduševila je sve igrače!

Autor:

Sport

25.05.2023

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde podigli su treći put zaredom pehar u Kupu Srbije pobedom nad Čukaričkim.

ODMAH POSLE OSVAJANJA DUPLE KRUNE! Oglasile se delije, njihova PORUKA oduševila je sve igrače!

Foto: Starsport

Golovima dvostrukog strelca Aleksandra Pešića, šampion Srbije odbranio je "duplu krunu" i treći put zaredom potvrdio primat na ovdašnjim prostorima.

Ujedno, crveno-beli su postali jedini klub u istoriji srpskog i jugoslovenskog fudbala, koji je tri puta zaredom podizao trofej u oba domaća takmičenja, što nikom nikada pre njih nije pošlo za nogom.

Iako je Čukarički stigao do vođstva evrogolom Marka Docića direktno iz kornera, Crvena zveda je uspela da stigne do preokreta u drugom poluvremenu i obraduje svoje navijače novim peharom u Kupu Srbije.

Delije su početkom meča "tražile" od igrača osvajanje pehara, da bi posle utakmice istakle novi transparent, u kome su se zahvalile svim igračima i treneru Milošu Milojeviću na svemu učinjenom tokom sezone.

Republika

Foto: Republika.rs

 

- Hvala za duplu krunu ispunjenu želju našu, ulepšali ste godinu svakome zvezdašu - pisalo je u transparentu najvatrenijih navijača Zvezde koji su se okupili na severnoj tribini.

Crvena zvezda će kao prvak igrati direktno u Ligi šampiona, dok će Čukarički na evropskoj sceni nastupati u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a u slučaju eventualne eliminacije ima obezbeđenjo direktno učešće u Ligi Konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading