PONIŽENJE BORJANA! Kapiten Zvezde napravio KATASTROFALNU grešku! Docić iz KORNERA doneo vođstvo Čuki! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2023

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog poveli su na Marakani protiv Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije.

PONIŽENJE BORJANA! Kapiten Zvezde napravio KATASTROFALNU grešku! Docić iz KORNERA doneo vođstvo Čuki! (VIDEO)

Foto: Starsport

Ako je sreća pogledala Crvenu zvezdu i Milana Borjana u 20. minutu, kada je stativu pogodio Badamosi, samo 60 sekundi kasnije usledio je "hladan tuš" za domaćina.

Čukarički je u jeku napada uspeo da kruniše drugu ozbiljnu priliku na utakmici i preko Marka Docića stigne do šokantnog vođstva na stadionu "Rajko Mitić".

Igrao se, naime, 21. minut, kada je kapiten "brđana" izveo korner i direktno posle udarca iz ugla uspeo da savlada neopreznog lidera srpskog šampiona.

Loša reakcija Borjana uticala je da ga lopta preleti, samo je uspeo da je zakači i prosledi u sopstvenu mrežu.

Ovaj gol dao je igračima Čuke krila, pa su posle njega stvorili još jednu sjajnu priliku u 33. minutu, ali se kanadski reprezentativac ovog puta iskupio.

Na udarac Tošića glavom, nakon ubačene lopte Docića, krajnjim naporom je u padu uspeo da odbrani njegov šut i spreči da crno-beli dođu do dva gola prednosti.

Pred fudbalerima Crvene zvezde je veliki izazov da preokrenu rezultat i stignu do treće uzastopne duple krune, po čemu bi postali svojevrsni rekorderi u srpskom, ali i jugoslovenskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading