ŠTA SE DESILO POSLE ZVEZDINOG IZJEDNAČENJA? Aleksandar PROTIV Aleksandra! Dragović i Pešić u SUKOBU, ovo je bio glavni RAZLOG! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili Kup Srbije pobedom protiv Čukaričkog.

ŠTA SE DESILO POSLE ZVEZDINOG IZJEDNAČENJA? Aleksandar PROTIV Aleksandra! Dragović i Pešić u SUKOBU, ovo je bio glavni RAZLOG! (VIDEO)

Foto: printscreen/Youtube/TV Arena sport

Crveno-beli su uspeli da stignu do preokreta u duelu sa "brđanima", golovima Aleksandra Pešića u kratkom vremenskom intervalu.

Popularni "Šilja" zatresao je mrežu Nemanje Belića u 61. i 76. minutu, anulirajući vođstvo do kojeg je Čukarički došao evrogolom kapitena Marka Docića iz kornera u prvom poluvremenu.

Neobična scena, međutim, viđena je posle izjednačujućeg gola Pešića sredinom drugog dela, kada su nastale manje čarke u redovima srpskog šampiona.

Naime, napadač Zvezde je otrčao ka severu zajedno sa ostalim saigračima da proslavi majstoriju i tom prilikom skinuo dres.

Ubrzo mu je prišao Aleksandar Dragović i savetovao ga da to ne čini, kako ne bi dobio žuti karton, ali "Šilja" nije hteo da ga posluša.

Odgurnuo je rukama iskusnog defanzivca, da bi potom to učinio i drugi put.

Njegov imenjak Pešić je, na kraju dobio javnu opomenu, pošto je sudija Milan Mitić iz Leskovca kaznio junaka Crvene zvezde zbog nepromišljenog gesta.

Klub sa Marakane je na kraju trijumfovao sa 2:1 i osvojio treću uzastopnu "duplu krunu", po čemu je postala jedinstveni rekorder u jugoslovenskom i srpskom fudbalu. Preciznije, nikada nijedna ekipa u ligi bivše Juge ili od postojanja Mozzart Bet Superlige nije to uradila.

Ujedno to je bio njen 27 trofej u najmasovnijem takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading