UOČI BARAŽ MEČEVA: "Grafosi" u Argentini! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.05.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseta zemlji svetskog fudbaslkog šampiona.

UOČI BARAŽ MEČEVA: "Grafosi" u Argentini! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Grafičar

RFK Grafičar je očekivanja koja su proklamovana uoči starta plej-of faze Prve lige Srbije, ostvario. Ekipa će kroz baraž mečeve pokušati da se domogne plasmana u elitni rang srpskog klupskog fudbala, a uoči poslednjeg ligaškog kola, "grafosi" su imali prilike da "posete" zemlju koja se u ovom momentu može podičiti "fudbalskom boginjom".

 

Naime, klub sa Senjaka je prisustvovao proslavi "Dana Argentine" koji je upriličen u ambasadi ove južnoameričke ambasade u Beogradu, a prema očekivanju glavni gost/domaćin bio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i aktuelni kapiten "ljubičastih", Luis Ibanjez.

Povodom učešća na proslavi nama prijateljske zemlje, RFK Grafičar je na svojoj zvaničnoj Instagram stranici objavio sledeće saoptenje:

- Ambasador Marsiko je i ovog puta bio sjajan domaćin, baš kao i sekretar Havier Antranik Halian. Hvala na pozivu i na približavanju Srbije i Argentine, dve prijateljske nacije. Naš kapiten Luis Ibanjez se osećao kao kod kuće, slušajući tango, i uživajući uz ukuse rodnog kraja poput vanilica sa čuvenim dulce de leche filom, zatim empanada sa mlevenim mesom. Oduševio ga je i choripan, odnosno vrhunske chorizo kobasice u hrskavom bagetu, a pričao nam je i da Argentina ima jedno od najboljih vina na svetu Mendoza Malbec.

Ni generalni sekretar srpskog prvoligaša nije sedeo "skrštenih ruku":

- Generalni direktor kluba, Nikola Ristanović, ostvario je vredne kontakte sa predstavnicima ambasada iz različitih zemalja širom sveta, a shvatili smo da ih sve povezuje ljubav prema fudbalu. Raduju nas prilike koje se ukazuju "grafosima" za naredni period. Sa ponosom možemo da kažemo da RFK Grafičar u ambasadi Argentine u Srbiji ima istinske prijatelje i jedva čekamo da im uzvratimo gostoprimstvo na našem stadionu.

 

Da podsetimo, u poseldnjem takmičarskom kolu, RFK Grafičar u subotu 27. maja sa početkom od 17.30 časova dočekuje novobeogradski Radnički, a zatim i počinju pripreme za baraž mečeve i pokušaj da klub ostvari decenijski san.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading