ŠAMPION BLIZU REŠENJA VELIKOG PROBLEMA: Navijači sa nestrpljenjem iščekuju ovu informaciju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.05.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde će se naredne sezne igrati mečevi elitnog ranga srpskog klupskog fudbala?

ŠAMPION BLIZU REŠENJA VELIKOG PROBLEMA: Navijači sa nestrpljenjem iščekuju ovu informaciju!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - IMT

Novobeogradski IMT ubedljivo je znatno pre okončanja ovosezonskog takmičenja obezbedio lidersku poziciju koja istovremeno znači i istorijski plasman u Superligu Srbije.

 

Tokom aktulene sezone popularni "traktoristi" su svoje mečeve igrali na stadionu FK Bežanija u Vojvođanskoj ulici, ali s obzirom da navedeni objekat ne zadovoljava uslove elitnog ranga srpskog fudbala, novobeogradski klub će morati da potraži neki drugi objekat u prestonici za istorijsku borbu za superligaške bodove.

Prvobitan plan bio je da IMT u sezoni 2023/24 bude domaćin na stadionu FK Čukarički na Banovom brdu, ali usled odluke "brđana" da se i ovaj sportski objekat renovira, "traktoristi" su ostali i bez "privremene kuće".

Prema poslednjim informacijama, koje još uvek nisu i zvanično potvrđene, naredne sezone IMT će svoje rivale dočekivati na stadionu FK Voždovac, popularnom "krovu" Tržnog centra "Stadion".

Foto: Starsport

"Traktoristi" stižu na krov

 

Da podsetimo, kolo pre kraja ovosezonskog takmičenja u okviru plej-of faze Prve lige Srbije, "traktoristi" zauzimaju lidersku poziciju sa 72 osovjena boda. IMT je zabeležio skor od 21 pobede, devet remija i šest poraza, a na opreoštaju od prvoligaškog karavana dočekaće RFK Novi Sad 1921.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading