KUCNUO JE ČAS: Vremena za popravni više nema - pobednik nosi sve štihove sa talona, poraženi će morati da sačeka neku novu podelu karata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.05.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve staje u predstojećih 90 minuta.

KUCNUO JE ČAS: Vremena za popravni više nema - pobednik nosi sve štihove sa talona, poraženi će morati da sačeka neku novu podelu karata!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Opštinska liga Velika Plana predstojećeg vikenda biće u epicentru srpskog fudbalskog zbivanja, s obzirom da je na programu ključna utakmica kada je u pitanju borba za šampionsku titulu.

 

Na stadionu "Široki potok" drugoplasirani Omladinac iz Rakinca dočekuje Slogu iz Miloševca, a podatak da obe ekipe na svom kontu trenutno imaju 22 osvojena boda i skor od sedam pobeda i jedan remi, jasno govori da će upravo predstojećih 90 minuta odlučiti o putniku u viši rang takmičenja, Podunavsku okružnu ligu.

Prvi ovosezonski meč dve ekipe odigran je u Miloševcu u okviru 7. prvenstvene runde, 30. oktobra prethodne godine, a ekipa Sloge je slavila rezultatom 2:0. Kada je reč o poslednjih pet međusobnih duela dve ekipe, sportski kolektiv iz Miloševca je slavio tri puta, dok je Omladinac slavio jednom, a jedan susret je okončan bez pobednika. Tokom navedenih susreta ostvaren je i gol koeficijent 11:5 u korist fudbalera Sloge.

Interesantno je napomenuti da je Omladinac svoj najubedljiviji prvenstveni trijumf ostvario upravo protiv miloševačke Sloge. U sezoni 2009/10 sastav iz Rakinca je na svom stardionu "Široki potok" slavio rezultatom 5:1.

Foto: FK Omladinac Rakinac

Poprište velikog derbija - stadion "Široki potok"

 

- Opštinska liga Velika Plana, 14. kolo:

Omladinac (Rakinac) - Sloga (Miloševac)

Stadion: "Široki potok"

Datum: Nedelja, 28. maj

Početak: 17 časova

Uoči predstojećeg susreta iz redova Omladinca stižu optimistične izjave:

- Očekuje nas utakmica sezone, derbi sa odličnom ekipom Sloge iz Miloševca. U utakmicu ulazimo sa onim što nas je krasilo tokom cele sezone, a to su jak pobednički mentalitet, timski duh, jaka mentalna snaga i vera u sebe da ostvarimo pobedu i u ovom derbiju i na taj način ostvarimo svoj cilj, plasman u Podunavsku okružnu ligu. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju i da podrže naše momke, da zajedno proslavimo pobedu i šampionsku titulu, da budu deo nečeg posebnog što se stvara u Rakincu. Kada se sanja, kada se želi, kada se veruje, tada se može sve.

Istovremeno, svoje adute ima i sportski kolektiv iz Miloševca:

- Najbitniji meč u sezoni za nas. Uradili smo sve što treba da budemo spremni za ovu utakmicu. Znamo kakav je Omladinac, ali isto tako znamo i ko smo i šta smo mi. Neće biti lako, to je sigurno - istakao je napadač Sloge, Lazarević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading