IZUZETAK POTVRĐUJE PRAVILO: Serija poraza samo na kratko je prekinuta - "crna trojka" u sve težoj situaciji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.05.2023

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da prethodni trijmf može predstavljati i izlaz iz krize, ali...

IZUZETAK POTVRĐUJE PRAVILO: Serija poraza samo na kratko je prekinuta - "crna trojka" u sve težoj situaciji!

Foto: KFK Ravna Gora

KFK Ravna Gora je prethodnog vikenda priredila, slobodno se može reći, jedno od većih iznenađenja. Na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji savladana je ekipa Šećeranac Ade rezultatom 2:0 i činilo se da su "ravnogorci" u finišu takmičenja Prve beogradske lige - "grupa A", konačno našli formu koja će ih dovesti u mirnu luku ovosezonskog takmičenja.

 

Međutim, samo četiri dana kasnije usledio je novi prvenstveni neupseh kojim je opstanak doveden u pitanje.

Da podsetimo, ekipa KFK Ravne Gore, nakon trijumfa nad Beogradom sa Karaburme (1:0) u susretu koji je odigran 18. marta ove godine, ušla je u seriju mečeva tokom kojih su zabeležen svega jedan remi (Bratstvo Krnjača 1:1) i šest poraza što je ekipu, iznenađujće dovelo u gotovo nezavidnu situaciju. 

Činilo se da već pomenuti susret protiv Šećeranac Ade predstavljati konačni iskorak ka boljim ostvarenjima, ali je duel protiv Poštar Zvezdare, popularnu "crnu trojku" vratio u realnost. Gosti su preko Luke Kilibarde u 41. minutu stigli do prednosti, a ispostavilo se da je u tom trenutku postavljn i konačan rezultat meča.

Foto: KFK Ravna Gora

Novi neuspeh "ravnogoraca"

 

- Prva beogradska liga - "grupa A", 24. kolo:

KFK Ravna Gora (Zemun) - Poštar Zvezdara (Beograd) 0:1 (0:1)

Stadion: Igralište FSB na Adi Ciganliji

Sudija: Nikola Stanojević (Beograd)

Strelac: Lu. Kilibarda u 41. minutu

Žuti kartoni: J. Vudrag, N. Čvorović (KFK Ravna Gora); A. Ivanović, N. Nikolić, N. Jovović (Poštar Zvezdara)

KFK Ravna Gora (Zemun): Matić, Vudrag, Nikolić, Baranin, Vučković, Kuzmanović (Đurović), Čvorović, Andrić (Stevanović), Knežević, Banjalić (Stanković), Jekić.

Poštar Zvezdara (Beograd): Jevtić, Jaredić, Kurćubić, Nikolić, Nešić, Rebić, Ranković, La. Kilibarda , Radisavljević, Vučinić (Ivanović), Lu. Kilibarda (Jovović).

KFK Ravna Gora u ovom momentu, dva kola pre kraja takmičenja sa 18 bodova zauzima 12. poziciju na tabeli, a iza njih se nalaze ekipe BSK 1925 iz Batajnice i Bratstva iz Krnjače koji su sakupili 17, odnosno 16 bodova.

Do kraja ovosezonskog takmičenja "ravnogorci" će se sastati sa ekipama Heroj Poleta i mirijevskog Balkana i potpuno je jasno da u navedenim mečevima i ne mogu biti stoprocentno uvereni da mogu stići do bodova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading