IMAM ČUDAN OSEĆAJ DA OSTAJEMO U LIGI: Iskusni fudbaler zeleno-belih otvorio dušu nakon turbulentne sezone - "Neka nas sreća pogleda barem na kraju"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.05.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zeleno-beli bi na osnovu ovosezonskih rezultata, naredne sezone trebali da se takmiče u nižem stepenu srpskog klupskog fudbala.

IMAM ČUDAN OSEĆAJ DA OSTAJEMO U LIGI: Iskusni fudbaler zeleno-belih otvorio dušu nakon turbulentne sezone - "Neka nas sreća pogleda barem na kraju"!

Foto: FK Loznica

Porazom u Gornjem Milanovcu u okviru 6. kola plej-aut faze Prve lige Srbije, fudbaleri Loznice i teoretski su izgubili sve šanse da se i naredne sezone takmiče u navedenom rangu takmičanja. Shodno navedenom, predstojeći duel u Klupcima protiv Zlatibora neće imati takmičarski značaj.

 

Uoči susreta poslednjeg ovosezonskog kola, svoje viđenje celokupnog šampionata, kao i očekivanja za predstojeći period, izneo je iskusni vezni fudbaler Lozničana Uroša Damnjanović:

- Svima nam je teško pao poraz od Milanovčana, što je značilo da ispadamo iz lige, bio je muk u svlačionici. Dali smo sve od sebe i imali smo veliku želju da ostanemo u ovoj konkurenciji. Borili smo se do poslednje kapi znoji, ali i sreća nam je okrenula leđa, jer smo igrom pružili u drugom delu takmičenja zaslužili da ostanemo u Prvoj ligi - istakao je u razgovoru za "Sportski Žurnal" dvadesetosmogodišnji fudbaler.

Sledi duel protiv čajetinskog kluba:

- Biće teško da se vratimo posle poraza i šoka od Metalca, ali moramo dalje. Ostao nam je još taj meč, želimo da trijumfalno završimo sezonu i budemo na prvom mestu ispod linije ispadanja, pa da se nadamo da će neko odustati zbog finansija ili nekih drugih stvari. Očekujem da nas sreća pogleda bar na kraju.

Republika

Foto: Youtube.com/printscreen/Loznica Info

Hoće li se naredne sezone na lozničkoj fudbalskoj lepotici igrati prvoligaški fudbal?

 

Za kraj Damnjanović je istakao:

- Zaslužili smo da da ostanemo u ovoj konkurenciji, imam neki čudan osećaj da će se to i desiti. Klub i grad to zaslužuju. Veliku zahvalnost za sve dugujemo i predsedniku Željku Markoviću, mnogo toga je promenio za kratko vreme. Ispravno je sve što je do sada uradio, mislim da će se boriti do kraja da klub i naredne godine igra na novom stadionu.

- Uroš Damnjanović:

Datum rođenja: 8. februar 1995. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Rad (Beograd), Teleoptik (Temun), Partizan (Beograd), Sinđelić (Beograd), Slovan Bratislava (Slovačka), Radnički (Niš), Radnik (Surdulica), Bregalnica Štip (Severna Makedonija), Loznica (Loznica)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading