MILOJEVIĆ SE OPROSTIO DUPLOM KRUNOM! Evo šta je trener Zvezde rekao posle ISTORIJSKOG podviga!

Autor:

Sport

25.05.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je pobedila Čukarički u finalu Kupa Srbije i osvojila treću uzastopnu "duplu krunu".

MILOJEVIĆ SE OPROSTIO DUPLOM KRUNOM! Evo šta je trener Zvezde rekao posle ISTORIJSKOG podviga!

Foto: Starsport

Uspeli su izabranici Miloša Milojevića da izgubljeni meč pretvore u dobijen i zahvaljujući dvostrukom strelcu Aleksandru Pešiću dođu do novog trofeja u Kupu Srbije.

Popularni "Šilja" je blickrigom u 61. i 76. minutu naterao golmana Čukaričkog Nemanju Belića na kapitulacije i obradovao sve navijače Crvene zvezde.

Pešićevi golovi su, ujedno, učinili da Milojević na kraju sezone napusti klupu srpskog šampioina kao jedini trener u istoriji srpskog fudbala, računajući i takmičenje dok je postojala liga bivše Jugoslavije, sa osvojene tri "duple krune" u nizu.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

- Fantastičan je osećaj. Hvala ovim momcima i mom stručnom štabu, dobra jedna utakmica i voleo bih da ima više ovakvih u našem prvenstvu da bude i interesovanje za ligu veće i ovo je bila utakmica uz koju se moglo uživati. Krenuli su igrači Čukaričkog bolje ali smo pokazali da imamo karakter i iako je prvenstvo rešeno pre 7 nedelja pokazali smo da imamo kvalitet da se vratimo u ovaj meč - rekao je Milojević posle utakmice za TV Arena sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading