DELIJE U ŠOKU! Milojević spremio IZNENAĐENJE: Zvezda NIKADA nije izgledala OVAKO!

Autor:

Sport

20.05.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih pokušaće da se oprosti u velikom stilu.

DELIJE U ŠOKU! Milojević spremio IZNENAĐENJE: Zvezda NIKADA nije izgledala OVAKO!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Miloš Milojević vodiće Crvenu zvezdu na još tri utakmice - dve u šampionatu i jednu u finalu Kupa, pa će svoje mesto prepustiti Baraku Baharu.

Prvi u nizu mečeva biće onaj protiv Radničkog u Kragujevcu (subota, 16.00). Susret nema takmičarski značaj ni za jednu, ni za drugu ekipu, pa će Miloš Milojević iskoristiti priliku da šansu ukaže nekim igračima koji nisu imali veliku minutažu u prethodnom periodu.

Crvena zvezda će, najverovatnije, na megdan Kragujevčanima izaći u sledećem sastavu:

Vasiljević - Spajić, Milunović, Leković - L. Nikolić, Kangva, Srnić, Mitrović - Mijatović, Katai - Rakonjac.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević šansu će dati igračima iz drugog plana

 

Kada se baci pogled na potencijalnih prvih 11 jasno je da tim sa Marakane nikada nije izgledao ovako. Vasiljević je rezerva Borjanu, formacija je promenjena i sa četiri u poslednjoj liniji prešlo se na daleko ofanzivniju varijantu i tri centralna defanzivca (Spajić, Milunović, Leković), kao i dva bočna - Nikolić i Mitrović.

Kangva i Srnić držaće centralni deo veznog reda, a ispred njih biće mladi Mijatović i Katai, dok će u samom špicu napada biti Rakonjac.

U sastavu dakle nema Borjana, Erakovića, Dragovića, Rodića, Viga, Kange, Ivanića, Bukarija, Pešića... Delije će sasvim sigurno biti šokirane, ali Miloš Milojević iskoristiće priliku da odmori većinu nosilaca igre za finale Kupa, kao i da u "vatru" gurne neke igrače koji nisu imali priliku da nastupaju i pokažu šta znaju.

Kako će sve ovo izgledati u praksi ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading