KO REŽIRA OVAJ FILM? Bahar dobija POJAČANJE zbog NESTVARNE klauzule u ugovoru: Zvezdino dete se VRAĆA na Marakanu!

Autor:

Sport

28.05.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači će ga prihvatiti sa oduševljenjem.

KO REŽIRA OVAJ FILM? Bahar dobija POJAČANJE zbog NESTVARNE klauzule u ugovoru: Zvezdino dete se VRAĆA na Marakanu!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su dominaciju u srpskom fudbalu i osvojili su treću uzastopnu duplu krunu.

Naredne sezone Zvezda će igrati grupnu fazu Lige šampiona, a tu će ih voditi Izraelac Barak Bahar.

Čelnici kluba sa Marakane već su krenuli da prave tim za narednu sezonu, a Bahar bi pojačanje mogao da dobije i iz Superlige Srbije. Zvezdino dete, koje je zablistalo u timu Čukaričkog, Vladimir Lučić, mogao bi da se vrati u klub iz kog je ponikao i to zbog nestvarne klauzule u ugovoru.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

 

Zvezda je Lučića pozajmila timu sa Banovog brda, a on ima vrlo komplikovanu i neobičnu klauzulu u ugovoru koja kaže da Čukarički može da otkupi fudbalera Crvene zvezde za 300.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje, dok potom isto - sa identičnim uslovima - mogu da urade i čelnici kluba sa Marakane.

Ako Stefan Mitrović napusti Zvezdu, gotovo sigurno će se Lučić naći na Marakani, a sam igrač je najavio da ne zna u kom će klubu biti naredne sezone.

Jedino što za sada znam, jeste da idem na pripreme sa Crvenom zvezdom. U svakom slučaju, neko grupno evropsko takmičenje ću igrati - istakao je Lučić za Sportski žurnal.

Vladimir Lučić je inače rođen 2002. godine i prethodno ga je Crvena zvezda pozajmljivala u IMT sa Novog Beograda gde je takođe ostavio odličan utisak. Ove sezone u Superligi postigao je tri gola i zabeležio još pet asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading