PREDSEDNIK KP NAŠI: Nećemo dozvoliti obojenu revoluciju!

Autor:

Vesti

28.05.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protesti građana, tvrdi Ivan Ivanović, polako se pretvaraju u otvorene pokušaje državnog udara.

PREDSEDNIK KP NAŠI: Nećemo dozvoliti obojenu revoluciju!

Foto: YouTube/Printscreen

Ivan Ivanović

Pokušaji da se preko narodne nesreće koja je zadesila Srbiju izvrši obojena revolucija preko koje će zapad instalirati svoje političke eksponente neće se dogoditi. Srbiji je dovoljan jedan 5. oktobar i nesreća koja nas je zadesila nakon njega ne sme više nikada da se ponovi, izjavio je Ivan Ivanović predsednik KP Naši.

Protesti građana, tvrdi Ivanović, polako se pretvaraju u otvorene pokušaje državnog udara u koje su uključene mnoge strukture od lažnih slobodnih medija poput televizije N1 na kojoj su juče otvoreno rekli "da iza protesta stoje prozapadne opozicione političke partije" , preko lažnih patriota poput Boška Obradovića i njemu sličnih koji traže način da se domognu barem malo vlasti.

Kako Ivanović vidi, pokušaji da dođe do nelegitimnog preuzimanja vlasti u  Srbiji i objašnjenja da su ovo "protesti nezadovoljnih građana zbog nasilja"  i da svi politički subjekti treba da stanu u istu kolonu, a da će nakon pada vlasti biti raspisani slobodni izbori su samo još jedna u nizu prevara koje se mogu pročitati u vodičima za izvođenje obojenih revolucija.

Prema rečima predsednika KP Naši, svako ko smatra sebe srpskim rodoljubom ne ide na proteste sa onima koji traže uvođenje sankcija Rusiji, ukidanje Republike Srpske,  a Kosovo smatraju balastom kojeg Srbija mora da se oslobodi kako bi nas konačno primili u EU, i to naravno važi za sve osim ako, kako kaže, niste Boško Obradović.

- Obojena revolucija se više nikada neće dogoditi u Srbiji i pozivam sve patriote da stanu u odbranu otadžbine - izjavio je Ivan Ivanović, predsednik KPN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Jelena

28.05.2023 11:10

Ma kakva obojena revolucija. Vlast ne mogu nikad da uzmu na ulici.

Jelena

28.05.2023 11:12

Ti prozapadni ološi mogu samo na izbore i ništa drugo. A i tu će izgubiti.

Danijela

28.05.2023 13:54

Zaista mislite da par hiljada ljudi,Boško Obradović i propala opozicija može da sruši Vučića?

Vlajko

28.05.2023 14:50

Opozicija nikada nece doci na vlast preko sacice naroda na ulici.