Simo Spasić saslušan u policiji zbog pretnji voditelju Ivanu Ivanoviću

Autor:

Vesti

13.04.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora KiM, Simo Spasić saslušan je danas u policiji povodom pretnji koje je preko poruka uputio voditelju Ivanu Ivanoviću.

Simo Spasić saslušan u policiji zbog pretnji voditelju Ivanu Ivanoviću

Foto: Tanjug/Zoran Žestić, E stock

Spasiću je zaplenjen telefon sa koga je slao preteće poruke i potom je pušten.

Kako prenose beogradski mediji, Spasić je tvrdio da je uvredljivu poruku, koju je Ivanović objavio na svom Tviter nalogu, poslao nakon što je od njega dobio vulgarne poruke i pretnje.

Spasić je rekao da se jedino kaje što je u jednoj od poruka, koja se odnosi na ženske članove Ivanovićeve porodice, uputio psovku, napominjući da se ona nije odnosila na Ivanovićevu decu.

Ivan Ivanović je potvrdio da je u ponedeljak predao tužilaštvu skrtinšotove svih poruka koje je primio od Sima Spasića, kao i onih koje je on njemu poslao, sa vremenima kada se to desilo.

– Oni su to predali policiji i ja nemam razloga da dalje ulazim u to. Policija i tužilaštvo će uraditi svoj deo posla. Ne bih bio iznenađen da mene uhapse na kraju, ali se nadam da se to neće desiti. U tim porukama su otvorene pretnje. Ja na uvede ne reagujem, reagovao sam samo na pretnje, i to ne pretnjom, nego uvredom. Spasić je u utorak nastavio da šalje poruke u kojima pominje silovanje, a danas je mom kolegi sa Njuzmaks Adrije rekao da nije hteo da mi siluje ćerke, već ženu, sestru i svastiku – rekao je Ivanović i poručio da će svim raspoloživim sredstvima braniti članove svoje porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading