SRAMNO I NEDOPUSTIVO! Sima Spasić uputio jezive pretnje voditelju Ivanu Ivanoviću! DRŽAVO, REAGUJ!

Autor:

Vesti

10.04.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simo Spasić, samoprozvani predsednik nestalih, kidnapovanih i ubijenih Srba sa Kosova uputio je sramne pretnje voditelju Ivanu Ivanoviću.

SRAMNO I NEDOPUSTIVO! Sima Spasić uputio jezive pretnje voditelju Ivanu Ivanoviću! DRŽAVO, REAGUJ!

Foto: Tanjug/Zoran Žestić, E stock

Simo Spacić, osuđeni silovatelj i samoporozvani predsednik nestalih Srba s Kosova, uputio je nedopustive pretnje voditelju Ivanu Ivanoviću, poručivši mu da će mu ,,jeb*ati ženu i ćerke" , samo zato jer se našao u prilogu emisije koju vodi Ivan Ivanović ,,Četiri i po muškarca".

Naime, Spasić je Ivanoviću poslao stravičnu poruku, koju je voditelj javno objavio na svom Tviter nalogu.

- Sad si me dao u ,,Četiri i po muškarca" i kepec, mene si dao držim lanac kod zatvora Vučićeviča, a koji mu je taj zatvorski drugar što si rekao? Vala ima da ti kičmu slomim, meni si ti, Kesić i Bećkovićka uništili život, videćeš kako ćeš da prođeš što si mene dao u prilog, seme da ti jeb*m, 25 godina sam ja na ulici sa megafonom, što me nisi davao kod Đinđića, Koštunice, Tadića. Što si tada ćutao, seme da ti jeb*em i sve žensko što imaš - glasi sramna poruka koju je Spasić poslao voditelju.

 

 

Ivanović se ovim povodom oglasio na Tviteru, pozivajući vlasti da reaguju.

Hej , Aleksandre Vučiću i Ana Brnabić,  evo hoće vaš Simo Spasić da mi je*e ženu i ćerke. Čaki i ovu od dve godine. Ne znam da li je to OK u vašem svetu, mene brine. Pogotovo jer je osuđivani silovatelj. Ali kad god prijavim policiji, ništa se ne desi. Imate li neki savet - napisao je voditelj. 

Ivana Vučićević, direktorka i glavna i odgovorna urednica Studija B osudila je pretnje koje je Spasić uputio Ivanu Ivanoviću i istakla da je to, danas, nažalost, česta pojava. 

Oštro osuđujem svaki akt nasilja i fizičkog i verbalnog. Nažalost, u našem medijskom prostoru, a pogotovo na društvenim mrežama česti su izlivi agresije, koji u potpunosti ometaju kulturu civilizovanog dijaloga. U tom kontekstu smatram nedopustivim način na koji se Simo Spasić obratio Ivanu Ivanoviću. Kultura dijaloga mora biti osnov svake komunikacije, a njeno odsustvo na našoj društveno-političkoj i medijskoj sceni potvrđuju višegodišnji napadi na predsednika Vučića, ali i njegovu porodicu ,koja je godinama izložena brutalnim uvredama, klevetama, i pretnjama - istakla je ona.

Đukanović: Jezivo!

Na pretnje Ivanoviću reagovao je i Vladimir Đukanović.

- To što je Simo Spasić napisao Ivanu Ivanoviću je jezivo. Pominjanje ženske dece i stavljanje u izgled da ćeš njima nešto da učiniš je za svaku moguću osudu i najhitnije procesuiranje. Kao otac dve devojčice da mi neko u takvom kontekstu pominje ćerke verujem da bi mu policija i sud bili spas da ga se ne dočepam. Uopšte, bilo kakvo uzimanje u usta nečije porodice, posebno dece, nešto je na šta sam se uvek zgražavao, a posebno sam osetljiv kada neko žensku decu tako pominje. Država najhitnije da reaguje - napisao je Đukanović.

 

Marko Matić: Za svaku osudu!

Marko Matić, direktor Centra za odgovorne medije takođe je osudio napade na voditelja Ivana Ivanovića.
- Pretnje bilo čijoj porodici apsolutno su neprihvatljive i za svaku su osudu. Mislim da je krajnje vreme da svi učesnici u javnom životu pokažu mnogo veću toleranciju za one koji ne misle isto kao i znatno veću odgovornost za javno izgovorenu reč. Dijalog i diskusija, a ne mržnja i pretnje moraju da postanu glavna odlika našeg demokratskog procesa. Sve drugo nas vraća u neka neželjena mračna vremena kojima nije mesto u Srbiji - poručio je Matić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vlada

10.04.2023 17:50

Kepec je prvi napao.