KAO ROGOVI U VREĆI! NEĆE NI ŠTA HOĆE: Opozicionari ni unutar stranke NDBGD ne mogu da se dogovore - NEODGOVORNI POLITIKANTI!

Autor:

Vesti

07.05.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik koalicije "Moramo" i jedan od lidera pokreta "Ne davimo Beograd", Dobrica Veselinović, dao je "genijalnu" izjavu za britanski BBC, u kojoj je poručio da veći broj policajaca u srpskim školama nije potreban, nakon masakra na Vračaru koji je u crno zavio devet porodica.

KAO ROGOVI U VREĆI! NEĆE NI ŠTA HOĆE: Opozicionari ni unutar stranke NDBGD ne mogu da se dogovore - NEODGOVORNI POLITIKANTI!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ovi neće ni kako oni hoće, a koliko su neodgovorni najbolje pokazuje to što ni unutar svoje stranke ne mogu da se slože koji je stav koji zauzimaju. Pogodićete, reč je o pokretu Ne davimo Beograd (NDBGD), koji je do sada briljirao u svojih zahtevima.

Najnoviji u nizu "bisera" ovog pokreta, tj. njihovih predstavnika je taj što ni sa danom razmaka ne mogu da se slože koja je zvanična politika NDBGD.

Naime, 6. maja, Jelena Jerinić iz NDBGD navela je da sistem obezbeđenja u našim školama ne funkcioniše.

- Obezbeđenje ne postoji, u školi u koju idu moja deca školska policija pokriva dve osnovne škole - rekla je Jerinić.

Međutim, već sutradan, u ovoj stranci promenili su ploču.

Nije nam potrebno više policajaca u školama. Potrebno nam je više psihologa i više edukacije... - rekao je Dobrica Veselinović iz pokreta NDBGD i to za britanski BBC.

Foto: Printscreen

Izjave funkcionera pokreta NDBGD

Ova situacija još jednom pokazuje ko su ljudi koji pozivaju aktivno protest i to u doba najvećih tragedija koje su pogodile celu Srbiju i to izazvane nasiljem.

Po ko zna koji put, predstavnici opozicije pokazuju koliko su zapravo neodgovorni politikanti, koji ne mogu među sobom da se dogovore šta im odgovara, već pljuju državu i unose haos i pometnju u sistem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (38)

Loading
Rade

07.05.2023 15:04

Oni više ne znaju ni šta pričaju. Danas ovako, sutra onako a očekuju da im narod veruje.

ceca

07.05.2023 15:07

Opozicija mrzi Srbiju

Una

07.05.2023 15:08

Opozicija nam je malo nesaglasna!

Voja

07.05.2023 15:09

Opozicija ima samo jedan cilj -da se dokopa vlasti i ne bira sredstva.