BEDNA I JADNA OPOZICIJA: Pokazali licemerje sa dna kace - oni postavili direktorku škole, a sad se pitaju kako ona može da vaspitava decu

Autor:

Vesti

07.05.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da im ništa nije sveto i da nemaju nikakvog pijeteta prema žrtvama masakra u osnovnoj školi pokazali su opozicioni političari.

BEDNA I JADNA OPOZICIJA: Pokazali licemerje sa dna kace - oni postavili direktorku škole, a sad se pitaju kako ona može da vaspitava decu

Foto: Tanjug/J. Ilić/T.Radovanovic

Ni preko mrtve dece im nije problem da tabaju, samo kako bi došli do fotelja.

Naime, Jeremićevac Vladimir Gajić komentarisao je objavu kolege advokata i bivšeg člana Demokratske stranke Vladimira Todorića u kojoj se navodi da je direktorka škole u kojoj je počinjen masakr majka uhapšenog Vračarca optuženog za teško ubistvo.

- Direktorka škole V Ribnikar je majka uhapšenog Vračarca, optuženog za teško ubistvo. Direktore škola postavlja ministar prosvete. Naivno je verovati da je ona postala direktorka uprkos tome ko joj je sin. Nije uprkos, već zbog onoga šta je Srbija danas, baš zato - stoji u objavi Vladimira Todorića.

Jeremićevac je zapitao da li to majka gangstera vaspitava decu.

Međutim, ono što su prećutali i Gajić i Todorić je to da je direktorku škole postavila vlas za vreme Vojislava Koštunice i "žutih" i to krajem 2004. godine. U to vreme, ministar prosvete je bio iz redova DSS Slobodan Vukasanović.

Ovo pokazuje svo licemerje i bezobzirnost prema žrtvama, a jedini cilj je prikupljanje jadnih političkih poena, a krajni cilj je da se dokopaju fotelja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Žana

07.05.2023 13:06

Opozicija se izgubila i u vremenu i u prostoru! Ne znaju šta pričaju!

Lena

07.05.2023 13:09

Pa presmesno! Kako se uvek sami izlanu, pa to je neverovatno!

Caca

07.05.2023 13:10

Opozicija je oduvek bila licemerna,to je njihovo pravo lice!

Maja

07.05.2023 13:11

Protest opozicije u ovom trenutku je neprimeran i za veliku osudu.