ČUVAĆEMO SNS KAO NAJJAČU STRANKU I MOTOR RAZVOJA SRBIJE! Vučević: Kadrovska rešenja su deo stranačke politike kontinuiteta!

Autor:

Vesti

28.05.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U SNS je došlo do mirne tranzicije koja je prirodna odluka predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ČUVAĆEMO SNS KAO NAJJAČU STRANKU I MOTOR RAZVOJA SRBIJE! Vučević: Kadrovska rešenja su deo stranačke politike kontinuiteta!

Foto: Printscreen/B92

Miloš Vučević

Predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević je rekao da je SNS doneo odluku da se uključi u narodni pokret gde vidimo Aleksandra Vučića kao lidera.

- Prirodno je da su postojale emocije kada neko napušta stranku. On je neće voditi kao predsednik, kao prethodnih 11 godina. Bilo je mnogo emocija među delegatima i članovima stranke, to je na neki način priznanje Aleksandru kako je radio i vodio stranku i izgradio odnos sa članstvom. Ono što sam ja u svom govoru nakon izbora rekao je da se te emocije ne uzburkaju previše, to nije nikakav razvod, rastanak već jedna mirna tranzicija, on ostaje član SNS - izjavio je predsednik SNS Miloš Vućević, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink.

- SNS je doneo odluku da se uključi u narodni pokret gde vidimo Aleksandra Vučića kao lidera. Nema tu rastanka pa da je sada neko uplašen. Gledaćemo da stranka nastavi da radi u istom ritmu, sa istom politikom, ova kadrovska rešenja su deo stranačke politike kontinuiteta sada da li će neko od nas biti sposoban da da svoju energiju da neko doda lični pečat to će vreme pokazati. Čuvaćemo SNS kao najjaču stranku u Srbiji i motor razvoja Srbije - rekao je Miloš Vučević, predsednik SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (25)

Loading
Mia

28.05.2023 11:07

Naša sns porodica je veoma bitna za sve njene članove

Marija

28.05.2023 11:12

Verujemo u to da će Miloš voditi SNS baš kao što je i naš Predsednik!

Sanja

28.05.2023 11:12

Sns je stranka kontinuieteta, državotvorna i stožerna stranka.

Predrag

28.05.2023 11:15

SNS je svima nama doneo dobro, ljudi iz tih redova su pokazali svima kako se zalaže za državu, mogu samo zli jezici da pljuju i mrze!