NEPRISTOJNI NIKAD NEĆE POBEDITI PRISTOJNE: Vučić pred vanrednu skupštinu SNS u Kragujevcu poručio da je važno boriti se za Srbiju!

Autor:

Vesti

27.05.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vi koji ste napravili političkog giganta, nastavite da radiate i da se borite za našu Srbiju, poručio je Aleksandar Vučić.

NEPRISTOJNI NIKAD NEĆE POBEDITI PRISTOJNE: Vučić pred vanrednu skupštinu SNS u Kragujevcu poručio da je važno boriti se za Srbiju!

Foto: Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić

Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je danas u Kragujevcu stranačkim kolegama, pred početak vanredne skupštine stranke, da nastave da rade i da se bore za Srbiju, kao i da nepristojni nikada neće pobediti pristojne.

- Vi koji ste napravili političkog giganta, nastavite da radiate i da se borite za našu Srbiju i nikada ne mogu nepristojni da pobede pristojne, nikada gori ne mogu da pobede i nikada ne može neznanje da pobedi znanje i nerad ne može da pobedi rad i zato vas molim da nastavite da radite sa ogromnom energijom - poručio je Vučić.

Skupština SNS će početi u 12 časova u hali "Jezero" u Kragujevcu.

Uvodni deo sednice biće otvoren za javnost, nakon čega će biti zatvorena za predstavnike medija. 

Posle održane sednice, očekuju se izjave, najavila je SNS.

Na skupu "Srbija nade", koji je održan  juče u Beogradu,  predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da se od danas povlači sa mesta predsednika SNS i da će biti formiran Pokret za narod i državu od Vidovdana.

- Ovo je poslednje veče u kome vam se obraćam kao predsendik SNS, neko drugi će preuzeti moju, vašu, našu SNS, čiji ću član ostati i verni i odani član biti. Ali ću biti predsdenik svih građana Srbije, a ne predsednik političke partije - rekao je sinoć Vučić.

Najavio je da će SNS biti stožer novog Pokreta, koji će biti baza i oslonac kako bismo sačuvali zemlju u naredne dve i tri krizne godine koje su odlučujuće za budućnost Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (50)

Loading
Ana

27.05.2023 11:59

Vucic se svakodnevno bori za Srbiju.

Ana

27.05.2023 12:00

Vucic se odgovornom drzavnom politikom bori za dobrobit gradjana.

Ana

27.05.2023 12:01

Vucic se odgovoran drzavnik , koji se bori za interese Srbije.

Ana

27.05.2023 12:02

Važno je da Srbija bude napredna zemlja nećemo dozvoliti da je niko rusi