KO TO HOĆE DA ZAUSTAVI VUČIĆA? Jaka i uspešna Srbija očigedno nikada nije ni bila predviđena, ni planirana!

Autor:

Vesti

22.05.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Isključivo slaba i ponizna Srbija je garancija spokojne Jugoslavije, regiona i Evrope.

KO TO HOĆE DA ZAUSTAVI VUČIĆA? Jaka i uspešna Srbija očigedno nikada nije ni bila predviđena, ni planirana!

Foto: Profimedia

Predsednik Aleksandar Vučić

Sramota je nacionalnu tragediju zloupotrebljavati u političke svrhe. Od potresene i ranjene Srbije tražiti da te baš u danima bola i žalosti dovede na vlast i to bez prava glasa. Još je veća sramota od svega toga praviti sp*dnju i humoresku. Nema tu ničega smešnog, kada je već toliko strašna najnovija srpska krvava bajka, u kojoj su, kao i u onoj stravičnoj kragujevačkoj, stradala deca.

Samo bolesni umovi pokušavaju da masakre u Beogradu i Mladenovcu iskoriste za srpsko proleće. Ismejavali su vlast na ulicama Beograda, da bi se slobodno i ponosno zavijorila zastava nezavisnog Kosova konačno i u Severnoj Mitrovici. Možda bi bilo dostojanstvenije da je Srbija u jednoj koloni ožalila svoju decu. Bez ikakvih političkih sukoba i podela. Nažalost, nismo uspeli da se toliko izdignemo, okupimo i saberemo. Neko će reći da tako rade ozbiljni narodi i države. Izgleda da smo zaboravili da su se kao dobrovoljci javljali da brane zemlju od NATO bombardovanja čak i oni koji su bili ubeđeni da je Milošević kriv za sve, te da smo taoci njegovog ludila. IIi bar ludila njegove žene.

Nije samo Beograd pun umišljenih i lažnih Če Gevara, besnih sto je srpski narod glup i neprosvećen, pa ne ume da vidi koliko su sposobni, pametni i izuzetni da njime vladaju.

Nevolja je sto su na svim izborima po pravilu izgubili oni koje su podržali glumci. Čak i lakoveran narod dobro zna da život nije film ili predstava u kojima je bukvalno sve moguće. I gde je glavno pravilo neka bude što biti ne može.

Teško svima koji svoju budućnost traže u političkom pozorištu. To je za razbibrigu i uživanje. Eventualno predlog za razmišljanje. Ništa više, ništa manje. Jeste da se ovde klicalo "Slobo Sadame“ i da su navijači Zvezde i Partizana poručivali Miloševiću, Koštunici i Tadiću da idu i da se ubiju. Međutim, nije Beograd niti kolevka niti prestonica obojenih revolucija, to je naručivano sa mnogo moćnijih adresa, mada su se naši aktivisti hvalili da su srušili vlast u Ukrajini, Gruziji, Egiptu, pa sve do Maldiva, gde su za zasluge za narod dobili jedno od ostrva na kome sada ugošćuju srpske tajkune sa ljubavnicama. Vođa Otpora bio je daleko skromniji. Dovoljno mu je bilo da ga presele u Kolorado Springs, gde je marihuana legalizovana i poželjna za zdrav život po zelenoj agendi. Očigledno je da se Aleksandar Vučić nije snašao. Na poslednjim izborima, uprkos ubedljivoj pobedi, bio je zbunjen sto su mnogi ne samo ravnodušni nego i besni, zato što je napravio toliko puteva, bolnica, škola, otvorio fabrike i zaposlio Srbiju.

Eto da konačno živimo kao kod svoje kuće, da radimo kao u Nemačkoj. Jaka i uspešna Srbija očigedno nikada nije ni predviđena ni planirana. Isključivo slaba i ponizna Srbija je garancija spokojne Jugoslavije, regiona i Evrope. Srbija koja će se saginjati i izvinjavati svojim dželatima što je genocidna, pošto je ceo svet saglasan da su Srbi počinili genocid upravo tamo odakle su proterani. Kad već nije uspelo pripitomljavanje, slabljenje i obuzdavanje Vučića sa strane, nađeno je spasonosno rešenje iznutra. Uzalud su iz Zagreba, Sarajeva i Prištine ponavljali da je Vučić ubica Srbije,.. da ranjeni Vučić posle decije tragediije kreće u napad baš kao sto su onomad govorili da po nalogu Putina širi Ukrajinski front da zapali Evropu. Sve to bile su najobičnije laži i besmislice iz stare crne legende o Srbiiji, dok među Srbima nisu uspeli da dresiraju papagaje koje će to besomučno ponavljati i samozadovoljno se smejati sto su Srbi Srbiji uspeli da napakoste.

(Republika/HappyTV)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (39)

Loading
Ana

22.05.2023 15:00

Srbija je uspešna i stabilna zemlja.lja zahvaljujući Vucicu

Danka

22.05.2023 15:09

Могу да се упињу да је сломе многи, Србију Вучић и народ брани!

Tamara

22.05.2023 16:17

Smeta im Srbija koja vise ne podleze pritiscima.