PLASIRAJU LAŽI KAKO BI DESTABILIZOVALI SRBIJU: Dačić nije napustio sednicu, SPS dolazi na skup 26. maja

Autor:

Vesti

19.05.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini mediji danima objavljuju laži u cilju unošenja konfuzije u susret 26-om maju, što će sve biti neuspešno, rekao Ivica Dačić.

PLASIRAJU LAŽI KAKO BI DESTABILIZOVALI SRBIJU: Dačić nije napustio sednicu, SPS dolazi na skup 26. maja

Foto: Vladimir Sporcic, Republika, direkto

Dačić napustio sednicu vlade, SPS neće na miting 26. maja, lažne su vesti plasirane u tajkunskim medijima, objavljene u tekstu na portalu Danas.

To da je ova vest obična "patka" potvrdio je i lider SPS, koji je bio primoran da se oglasi o nesitinama koje se tiču njegovog boravka na sednici, u koji su svi mogli da se uvere.

Foto: direkto

Naslov na portalu Direktno

- Socijalisticka partija Srbije, sa svojim koalicionim partnerima Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije, obavlja sve pripreme i aktivnosti za organizaciju i učešće na velikom narodnom mitingu 26-og maja, za veliko narodno okupljanje u cilju državnog jedinstva i političke stabilnosti. Ja ću kao predsednik Socijalisticke partije Srbije, na poziv predsednika Aleksandra Vučića govoriti na skupu, uz učešće više od 15 hiljada naših pristalica, i tako dati svoj doprinos budućnosti Srbije. Pojedini mediji danima objavljuju laži u cilju unošenja konfuzije u susret 26-om maju, što će sve biti neuspešno, to će biti veliki narodni skup, mira i nade za Srbiju - oglasio se lider SPS Ivica Dačić.

Ovo izveštavanje tajkunskih medija predsednica vlade Ana Brnabić prokomentarisala je na današnjoj sednici navodeći da je krajni cilj destabilizacija Srbije:

- To da je Ivica Dačić napustio sednicu može da plasira neko ko želi destabilizaciju Srbije, to je lako proverljiva laž.

Foto: RTS/printscreen

 

Brnabić je rekla da to nije jedina nesitina koju sa sednice Skupštine mediji naklonjeni opoziciji plasiraju u javnost.

- Vidim, iako sam ovde najmanje 20 puta, i juče i danas, ponovila da će se vlast menjati samo voljom građana iskazanom na izborima, a ne na ulici i da su ostavke najmanji problem, da možemo da idemo na izbore, ali samo da neće biti dozvoljeno da se bez izbora ide na vlast, uhvatili su jedan moj lapsus, iako je potpuno jasno sve što sam pričala i danas i juče, da u Srbiji postoje jake institucije, da se vlast može promeniti samo na izborima i da su građani ti koji glasaju, ali oni su uhvatili moj lapsus i sada ga koriste i ubeđuju ljude da sam za diktaturu - navela je premijerka Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (15)

Loading
Mina

19.05.2023 13:35

Biće to najveći skup u istoriji Srbije.

Boki

19.05.2023 13:36

Evo jos jedne lazi koju plasira opozicija, zele da destabilizuju drzavu.

Jovana

19.05.2023 13:38

To namerno rade da bi destabilizovali Srbiju!

Aca

19.05.2023 13:39

Тајкунски медији не престају са пласирањем неистина и лажи, а све у циљу обмане јавности.