BESRAMAN NAPAD IZ ZAGREBA NA PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučić meta hrvatskih medija: EKONOMSKU DOMINACIJU NE MOGU DA MU OPROSTE!

Autor:

Vesti

06.05.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ustaški mediji krenuli su u koordinisanu akciju protiv Srbije i njenog predsednika Aleksandra Vučića, kako bi našoj zemlji slomili kičmu i prekinuli njenu ekonomsku dominaciju!

BESRAMAN NAPAD IZ ZAGREBA NA PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučić meta hrvatskih medija: EKONOMSKU DOMINACIJU NE MOGU DA MU OPROSTE!

Foto: Tanjug/J. Ilić

Tako je Jutarnji list objavio tekst pod naslovom „Vučić je za Srbiju puno opasniji i od Koste K. i od Uroša B.", dok je Indeks objavio „Ubojica Srbije".

U oba morbidna teksta, jer kako bi se drugačije nazvali napadi na predsednika i državu koja se nalazi u žalosti zbog dva masakra u kojima je ubijeno 17 ljudi, mahom dece i mladih, iznose se brutalne laži i sumanuti „zaključci" koji racionalnoj osobi ne mogu pasti na pamet.

Republika

Foto: printscreen

 

Ustašama smeta što je Vučić reagovao odgovorno i državnički, te je hitno predložio mere koje je Vlada Srbije usvojila. Smeta im odlučan odgovor države Srbije, smeta im srpsko jedinstvo, pa tako optužuju Vučića da je diktator, očigleno namerno prećutkujući činjenicu da predsednik ima nepodeljenu podršku građana.

Optužuju Vučića i da patetiše, jer je u najtežim trenucima u savremenoj istoriji Srbije uz svoj narod, deleći njegovu tugu i bol. I tako ustaše vode kampanju protiv Srbije i njenog predsednika, dok je zemlja u žalosti, ne mareći za mrtvu decu i mlade, za njihove majke, očeve, sestre, braću, bake, deke i prijatelje…

A šta je povod sramnih napada? To što Srbija prestiže Hrvatsku prema svim ekonskim parametrima.

U našoj zemlji rastu plate i penzije, grade se putevi, pruge, bolnice, škole, osigurava se bolja budućnost za naše naraštaje. U Srbiju, zahvaljujući Vučićevoj mudroj spoljnoj politici, dolazi sve više stranih investitora. To je ono što smeta ustašama i zbog čega bi voleli da slome Srbiju. A kako najlakše slomiti Srbiju? Tako što će pokušati da sruše Vučića, koji je garant jake i stabilne Srbije.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Naravno, smeta im i Vučićeva borba za istinu o Jasenovcu, „Bljesku", „Oluji" i svim zločinima koje su ustaše počinile nad Srbima. Smeta im što Srbija, otkako je Vučić na vlasti, ne kleči i ne moli, već vodi nezavisnu i slobodarsku politiku.

Ipak, najviše im smeta to što je Srbija postala lider u regionu, pa bi tako da našoj zemlji i predsedniku slome kičmu. Međutim, zaboravljaju da o budućnosti Srbije odlučuju njeni građani, koji ubedljivo podržavaju Vučića i politiku koju vodi, iz prostog razloga jer vide rezultate.

A ustaškoj medijskoj mašineriji koja nema saosećanja ni prema žrtvama masakra, ni prema njihovim roditeljima, ostaje samo da nastave da se valjaju u blatu koje su sami stvorili lažima i mržnjom. Ionako će istorija pokazati ko je bio na pravoj strani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (101)

Loading
Ivan

06.05.2023 16:19

Hrvatska ima kompleks niže vrednosti.

Nika

06.05.2023 16:20

Nista novo Hrvatska nas nikad nije volela i svaku nasu tesku situaciju koriste da nas kritikuju i da nam napakoste.

Nada

06.05.2023 16:21

Njihova mržnja prema Srbiji prevazilazi sve granice.

Марија

06.05.2023 16:21

Кукавички напади на председника Вучића.