ZAUVEK NAPOLITANAC! Spaletija TERAJU iz kluba posle ISTORIJSKE titule, a on JEDNIM POTEZOM kupio navijače! (FOTO)

Autor:

Sport

27.05.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na čiju će stranu pristalice tima podno Vezuva sada stati?

ZAUVEK NAPOLITANAC! Spaletija TERAJU iz kluba posle ISTORIJSKE titule, a on JEDNIM POTEZOM kupio navijače! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Napulj je dugo čekao na titulu.

Grad koji živi za fudbal ove sezone konačno slavi, prvi put posle 33 godine i čuvene generacije koju je do vrha Serije A predvodio Dijego Armando Maradona. Jedan od najzaslužnijih što je trofej osvojen definitivno je i trener Napolija Lučano Spaleti.

Italijanski stručnjak vodio je svoje igrače na fenomenalan način, a i pored toga što je stigao do istorijskog uspeha, zbog sukoba sa prvim čovekom kluba, Aurelijom De Laurentisom, mogao bi da napusti Napulj.

Ipak, sve i da ode iz kluba, Spaleti će zauvek ostati Napolitanac zbog jednog poteza koji je povukao, a koji je oduševio navijače! Ovaj 65-godišnji trener rešio je da se prvi put tetovira.

 

 

Na podlaktici njegove prve tetovaže nalazi se grb Napolija, italijanska zastava i broj tri, kao simbol trećeg Skudeta koji je doneo Napolitancima.

Ta tetovaža će ga zauvek podsećati i na najveće dostignuće u trenerskoj karijeri, a nema sumnje da će navijače tek sada zaboleti njegov eventualni odlazak iz kluba.

Do kraja ove sezone Serije A ostala su još dva kola i Napoli će igrati protiv Bolonje 28. maja i Sampdorije četvrtog juna. Da li će Spaleti i posle tih mečeva ostati na klupi Napolija videćemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading