ŠOK NA JUGU ITALIJE: Spaleti doneo titulu, pa odlazi iz Napolija?

Autor:

Sport

19.05.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za navijače ekipe pod Vezuvom.

ŠOK NA JUGU ITALIJE: Spaleti doneo titulu, pa odlazi iz Napolija?

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri i Lučano Spaleti

Fudbaleri i navijači Napolija su čitave 33 godine čekali na šampionsku titulu u Italiji, i ove sezone su je dočekali, pošto imaju ubedljivu prednost u odnosu na drugoplasiani Juventus.

Napolitanci su odigrali maestralnu sezonu, predvođeni Lućanom Spaletijem, ali i Kvičom Kvaračkelijom, Viktorom Osimenom i ostalima. Ipak, sada u Napulj stižu loše vesti.

Naime, priča se da je došlo do svađe između Aurelia de Laurentisa, predsednika kluba i Spaletija, a da je razlog za to produženje ugovora, što je bio formalni čin. Napoli je iskoristio klauzulu da ostavi Spaletija do 2024. godine, a da ga Laurentis nije obavestio, već je sve rekao na konferenciji za medije.

Foto: Tanjug/AP

Lućano Spaleti, trener Napolija

Tada nije nijednom spomenuo Spaletija, niti planove s njim, što je takođe Spaleti zamerio. Takođe, italijanski mediji pišu da novac nije problem.

Jasno je da u ovom trenutku Spaleti ne bi imao problem da nađe posao, a za navijače Napolija problem predstavlja i činjenica da bi odlazak trenera sigurno pokrenula lavinu, a da bi prvi na ivici odlaska sa stadiona "Dijego Armando Maradona" bili Viktor Osimen i Kviča Kvaračkelija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading