USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE: Gola navijačica Napolija ZAPALILA celu Italiju! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

12.05.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emi Buono je preko noći postala hit na Internetu.

USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE: Gola navijačica Napolija ZAPALILA celu Italiju! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram/Printscreen/emy_buono_

Emi Buono

Fudbaleri Napolija su uspeli da konačno osvoje Skudeto, nakon što su u 33. kolu italijanske Serije A remizirali sa Udinezeom u gostima, rezultatom 1:1.

I nerešen rezultat je bio dovoljan ekip sa juga Italije da stigne do dugo čekane šampionske titule, a nakon remija koji je to i matematički obezbedio, u trećem najvećem italijanskom gradu je krenulo nezapamćeno slavlje.

Na ulicama se našlo desetine hiljada ljudi koji su proslavljali uspeh svojih miljenika, ali je pažnju privukla atraktivna devojka, koja se na fešti pojavila gotovo skroz gola. Privukla je pažnju svih muškaraca na ulici, a u samo par dana je postala pravi hit i na društvenim mrežama.

Sada se saznalo i o kome se radi, a u pitanju je Emi Buono, koja za sebe kaže da je influenserka. Nju na društvenoj mreži prati gotovo 150 hiljada ljudi, ali očigledno sa razlogom, pošto Emi gotovo svakog dana svoje obožavaoce časti golišavim fotografijama.

Ipak, nije se ova devojka dobro provela nakon slavlja, pošto su je mnogi optužili da se neprikladno obukla za ovu feštu i da je na pogrešan način pokušala da na sebe skrene pažnju.

- Bila sam prilično tužna svih ovih dana s ozbzirom na sve kritike koje sam dobila. Osećala sam se silovano i zlostavljano. Istina je da sam se skinula gola, ali nisam htela da hranim ljude svojim telom. Bilo mi je preterano da me ljube u guzu i dodiruju je - branila se Emi od ovih optužbi.

Podsetimo, tim sa juga Italije je stigao do tek treće titule u istoriji, posle ekipe koju je 1987. i 1990. godine Dijego Armando Maradona vodio do titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading