FEŠTA U NAPULJU: Navijačica se skinula GOLA i "ZAPALILA" Italiju, svi su na proslavi titule gledali u nju! (FOTO)

Autor:

Sport

08.05.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodatno je ulepšala ovaj događaj.

FEŠTA U NAPULJU: Navijačica se skinula GOLA i "ZAPALILA" Italiju, svi su na proslavi titule gledali u nju! (FOTO)

Foto: Twitter/Printscreen/nocontextfooty

Navijačica Napolija

Fudbaleri Napolija uspeli su da osvoje Skudeto, pošto su u okviru 33. kola Serije A odigrali 1:1 sa Udinezeom, čime su i matematički obezbedili osvajanje titule.

Napolitanci su čitave sezone bili najbolja ekipa u Italiji, od samog starta su zaseli na čelo tabele, koje nisu puštali do samog kraja, pa su na dominatnan način stigli do treće titule u istoriji ovog kluba.

Sezona je mogla da bude i bolja, ali su u četvrtfinalu Kupa zaustavljeni od Kremonezea, dok su među osam najboljih timova Lige šampiona izbačeni od ekipe Milana. Ipak, i sam Skudeto je ljudima na jugu Italije bio dovoljan, pa su okončanju utakmice sa Udinezeom izašli na ulice trećeg najmnogoljudnijeg grada Apeninskog poluostrva.

Na ulicama se našlo desetine hiljada ljudi, ali je pažnju privukla atraktivna devojka, koja se na fešti pojavila gotovo skroz gola. Privukla je pažnju svih muškaraca na ulici, a u samo par dana je postala pravi hit i na društvenim mrežama.

Podsetimo, tim sa juga Italije je stigao do tek treće titule u istoriji, posle ekipe koju je 1987. i 1990. godine Dijego Armando Maradona vodio do titule. Očigledno je da ih titula nije zasitila, već su u istom ritmu nastavili i u narednom kolu italijanskog prvenstva, pošto su sa 1:0 (0:0) savladali ekipu Fiorentine, golom Viktora Osimena sa bele tačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading